A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál ezúttal az extrém sztárpárról készített sejtelmes művészi felvételeket. Viktor túlfűtött vágyat érzett, Cinthya szemérmes volt. Az eredmény lenyűgöző! 

"Amikor Pali megkeresett minket, szívesen mondtunk igen a felkérésre. A fotózás pedig még számunkra is tartogatott meglepetéseket" - kezdte lelkesen Viktor, akinek sikerült a fotóst zavarba hoznia. "Pali már hozzászokott a meztelen nők látványához, azonban pucér férfiakat nem fotóz. Mikor meglátott teljes valómban, láttam rajta, hogy megszeppent, nem tudta hova tenni a látványt. Természetesen profi szakemberként hamar túltette magát a sokkon és utána simán ment a munka" - mosolygott az énekes a történteken, akinek Cinthyára is figyelnie kellett, aki szintén zavarban volt.

Fotó: Nánási Pál

A teljes aktfotósorozatot itt láthatod!

"Cinthya már fotózta magát meztelenül, most azonban egy teljesen más szituációban kellett helytállnia. Hatalmas stáb vett minket körül, hiszen az Édes élet is forgatott a fotózás közben. Ráadásul apukám is elkísért minket. Őt egy idő után ki kellett küldeni, mert Cinthyt feszélyezte a jelenléte" - mesélte Viktor, akit egyáltalán nem zavart a meztelenség.

"Nekem könnyen ment a fotózás, mivel van bennem egy nagy adag magamutogatás, amit most kiélhettem. A testhelyzetek és a látvány pedig különösen izgatták a fantáziám. Féltékenységet nem éreztem. Inkább büszke voltam a tökéletes testű barátnőmre. Amíg más nem ér hozzá, csak csodálja, nincs probléma. Cinthya olyan, mint egy mézesbödön és én vagyok a Micimackó. Elképzelni lehet, hogy milyen finom érinteni, viszont csak én érinthetem!" - pattant ki a frappáns hasonlat Viktor fejéből.

Cinthya, Viktorral ellentétben, nehezebben élte meg a kitárulkozást. "A fotózáson szégyenlős és gátlásos voltam. Viktor apukája testnevelő tanár, akinek magas elvárásai vannak a tökéletes testtel kapcsolatosan. Ettől frusztrált lettem. Miután kiment és Palival maradtunk, akkor tudtam lazábban viselkedni. Sok dicséretet kaptam, ami segítette a munkát" - mesélte Cinthya, aki Viktorral ellentétben nem érezte izgatónak a fotózást.

"Számomra egyáltalán nem volt izgató a helyzet. Végig próbáltam a fotózásra koncentrálni, szép tekintet, megfelelő mozdulatok, ezek kötöttek le. Mivel legalább húszan voltak körülöttünk, plusz a filmes stáb, eszembe sem jutott a munkán kívül más. Bár sokszor fotóztam magam meztelenül, sőt kiállításom is volt a képekből a Ludwig Múzeumban, most mégis furcsa volt számomra a helyzet. Az eredmény azonban lenyűgöző. A képek gyönyörűen kifejezik az összefonódó szerelmet és a hasonlóságunkat. Ezért volt egyforma a hajunk, a sminkünk. Olyan szépek lettek a beállítások, mintha Japán fametszeteket elevenítettünk volna meg" - magyarázta Cinthya, aki azt is leszögezte, ezek nem pornográf, hanem művészképek és nem a meztelenség a fő szempont, hanem az összeolvadás, amit Pali remekül megörökített.