És mit tanított? Mert egyáltalán nem mindegy a nőnek az, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy férfi oldalán, akire a legközvetlenebb hatást gyerekként a mama gyakorolta. Szalai Vivien, a Hamis gyönyör és a Drága kéj című bestsellerek szerzője most a Life.hu-n folytatja Szofi, a luxusprostituált történetét.

 

Minden férfi előtt van egy női modell, akinek a képét akkor sem tudja kitörölni, ha nagyon akarja: az édesanyjáé. Vajon tényleg igaz az a sztereotípia, hogy minden férfi az édesanyját keresi?

Szofi úgy feküdt az ágyon, mint egy pompás nagymacska. Csupán egy harisnyakötőt viselt, arca piros volt, haja zilált a legutóbbi aktustól. A férfi, akivel lefeküdt, nem volt jóképű, még csak vonzónak vagy fessnek sem nevezhető. Joviális arca volt, mackós teste, amit vastag, sűrű, fekete szőr borított. Szofi szánakozva nézte, s egy pici kételye sem volt afelől, hogy a férfi miért jár örömlányokhoz. Szofi úgy gondolta, hogy egy ilyen pasinak tulajdonképpen esélye sincs arra, hogy normális külsejű vagy netán egy szép nő beleszeressen. Főleg, hogy gazdag sem volt. Összegyűjtött valamennyi pénzt egy internetes vállalkozással, s a vagyona számottevő részét prostituáltakra költötte, hiszen a segítségükkel kicsit szebbnek érezhette magát. Noha alapvetően jókedvű, mosolygós ember volt, a felszín alatt súlyos komplexusokkal küzdött és rettegett attól, hogy egyedül öregszik meg.

Szofi szánta a férfit. Próbált nem undorodni tőle, de mégis időről időre viszolyogni kezdett, ha ránézett. Egy óriáscsecsemőre emlékeztette.

Forrás: Thinkstock

Biztosan szoros lehet a kapcsolata az édesanyjával! S biztosan a mama még mindig elkényezteti - gondolta magában.

Az első nő minden férfi életében az anyja. A legközvetlenebb és legintenzívebb hatást gyakorló nő az anyukája, akivel legelőször kerül testi-lelki kapcsolatba. Hatalmas tévedésben vannak azok a nők, akik a leendő anyósukat afféle ellenségnek vagy rossz mintának tekintik. Épp ellenkezőleg! A nőknek nagyon oda kellene figyelniük arra, hogy milyen típusú anyja van a kiszemelt férfinak. Össze kellene hasonlítaniuk, hogy milyen közös tulajdonságaik vannak a kedves mamával, és azokat erősíteniük. Így minden bizonnyal nagy hatással lehetnének a férfira. Mert minden férfi igenis olyan típusú nőt keres, mint amilyen az édesanyja.

Elmélkedéséből a férfi zökkentette vissza a valóságba.

- Még mindig az ágyban vagy?

Szofi nem értette a kérdést.  Egy szállodai szobában voltak, amit egész napra bérelt ki a férfi, igaz, csak egy órát tudott maradni és Szofinak is csak egy órát fizetett ki.

- Igen, miért ne lennék? Szeretnél még valamit?
- Csak olyan furcsa. Ennyire szeretsz henyélni?

Szofi majdnem hangosan felnevetett.

- Miért zavar téged, hogy még fekszem egy kicsit?
- Anyám azt tanította, hogy egy nőnek kell előbb kiszállni az ágyból, a lusta nő nem jó semmire.
- Az lehet, de mi már végeztünk a dolgunkkal, de ha ennyire zavar... Akkor rendben, elmegyek fürdeni és készülődöm.

A férfi nem válaszolt, Szofi ezt beleegyezésnek vette. Felkelt és indult volna a fürdőszobába, amikor a férfi megint megszólalt.

- Nem felejtettél el valamit?

Szofi tágra nyílt szemekkel nézett rá.

- Mit is?
- Hát felkeltél és nem vetetted be magad után az ágyat. Miért kell azt gondolni, hogy ez a takarítónő dolga?
- Rendben.
- Nem akarok veszekedni, csak tudod...

Szofi elmosolyodott. Ő fejezte be a mondatot.

- Tudom... Anyád úgy tanította...
- Hát igen.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!