Magyarországon nagyon sok olyan közszereplő van, aki abból él, hogy a testét árulja. Vannak közöttük énekesek, tévések, modellek. A prostitúciót pedig olyan fedőmunkákkal álcázzák, amikkel valójában semmit sem keresnek.

A prostituálódott celebek a hétköznapi ember számára felfoghatatlan luxusban élnek - csúcskategóriás autókkal járnak, luxusholmikat vásárolnak, több milliót költenek havonta magukra. Ilyen életszínvonalat pedig néhány médiaszerepléssel biztosan nem, de még modellmunkával sem tudnának fenntartani. Számszerűleg, csak hogy mindenki értse: egy Playboy címlap - ha az illető nagyon híres - maximum kétmillió forint, egy-egy tévés szereplés pedig körülbelül ötvenezer. Ezekből garantáltan nem telik félmilliós Gucci ruhákra, huszonöt milliós autókra. Akiknek szerencséjük volt, mert jó helyre házasodtak, és gazdag, jómódú férjet szereztek, azok nem prostituálódnak - legalábbis nem ilyenformán. Ráadásul a férfiak ugyanúgy eladják magukat ebben az országban, mint a nők. Persze, ezért nem lehet elítélni senkit sem. Végül is miért ne tennék? A tested mindig kéznél van. 

Forrás: Thinkstock

A zenészt, aki egy ideig a kuncsaftom volt, kifejezetten nem kedveltem. A férfi a kilencvenes években volt a csúcson, mindenki imádta, a fiatal lányok megőrültek érte - mostanra azonban igencsak levitézlett, szakmailag és anyagilag egyaránt.

A néhai bálvány képtelen volt megbarátkozni az öregedéssel. Egyszer megkérdezte tőlem, miért van az, hogy őt mindig elhagyják a nők. Tudta, hogy én őszintén válaszolok. Felvilágosítottam, hogy perverz alak, tele beteg szexuális elvárásokkal, vágyakkal, ráadásul korántsem kényezteti úgy a nőket, ahogy ők elvárják. Miközben nem a középkategóriás nőkre hajt - annál lényegesen magasabbra teszi a mércét. Ezekkel a nőkkel viszont foglalkozni kell, keresni a kedvüket - és költeni rájuk. Ő meg nemhogy nem költ rájuk, de még le is húzza őket. 

Nálam is mindig alkudozni akart, de csak mosolyogtam rajta.
- Még mindig nem adsz egy kis árengedményt? - kérdezte.
- Eltaláltad.
Erre persze fájdalmasan sóhajtozott.
- Tudod, hogy nem nagyon van pénzem. Ráadásul ott a gyerektartás is...
- Egyéni szociális probléma - feleltem ridegen.
A zenész felhördült.
- Hát jó, mindegy, már nem sokáig kellesz nekem. Hamarosan én is gazdag leszek!
- És hogyan, ha szabad érdeklődnöm?
- Regisztráltam egy társkereső oldalon. Milliomos barátnőt keresek. Ez egy nemzetközi oldal, nők és férfiak is jelentkezhetnek, ha gazdag partnert szeretnének. Ha ti nők kurválkodhattok, akkor mi férfiak miért ne -  magyarázta öntudatosan.
Csak néztem a leharcolt, megkopott fényű férfit, és hangosan felnevettem, miközben magamban azt gondolta: " Hát ennyit a magyar idolokról..."

A történet valósággal való egyezése nem a véletlen műve.Prostival szexel a celebházaspár (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131001-a-luxusprosti-kitalal-a-celebhazaspar-mocskos-titkairol.html Gyermekprostinak születtem - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110623-racz-zsuzsa-gyermekprostinak-szulettem-terezanyu-irasa.html