Egykor fényes karrier előtt álló tehetség volt, ma alkoholszagú roncs - a férfi, aki rendszeresen látogatta a lányt, bár magáévá tenni csak ritkán tudta. A híresség utolsó dobásáról mesél ma Szofi, a luxusprostituált, aki a Life.hu olvasóival osztja meg titkait.

Szofi megfogta partnere kezét. Hideg volt a tenyere. Olyan halkan lélegzett, hogy alig lehetett hallani... Szofi feszülten figyelte, hogy él-e még. A férfi híres volt, a nők szerették, volt szép családja is. Ám a színfalak mögött pokoli kínokat élt át.

Alkoholizmusa és drogfüggősége az utóbbi hónapokban mindinkább elhatalmasodott, már rég nem volt ura a testének és önmagának. Ha egy kis pénzhez jutott, eljött Szofihoz, de gyakran képtelen volt együtt lenni a lánnyal, mert olyannyira lerészegedett. Jobbára csak beszélgettek, vagy a férfi kiütve elaludt.

Forrás: Thinkstock

Szofi őszintén sajnálta, és félt attól, hogy esetleg éppen akkor issza vagy drogozza halálra magát, amikor nála van. Nem tett volna jót az üzletének egy halott kuncsaft.
"Egy elvesztegetett élet romjai" - gondolta, miközben a férfit nézte. Egykoron volt szép vonásait tönkretették a drogok, arca felpuffadt, teste eldeformálódott. Olyan volt, mint egy torz bábu. Mikor felkelt, mélyről jövő állatias üvöltést hallatott. Szofi mindenesetre örült neki, hiszen azt jelentette, hogy legalább még életben van.

Az egykori híresség sietősen felöltözött, áradt belőle az alkoholszag. Kapkodva, összefüggéstelenül beszélt.
- Megyek, csinálok egy kis balhét. Vagy ami még jobb, öngyilkos leszek... Na, hm? Milyen ötlet?
Szofi sajnálkozva nézte a valaha jóképű, egészséges, sportos testű férfit, aki szép jövő előtt állt. Mindene megvolt ahhoz, hogy vigye valamire, hogy elérje élete álmát., mégis inkább saját magát tette tönkre. A szenvedély uralta az életét. Saját magának köszönhette csúfos bukását és teste fájdalmas pusztulását. Sztár lehetett volna tehetsége okán is. Mégis tévútra jutott.
- Meg kell tennem, igen. Végre címlapokra kerülhetek... Akkor ugye címlapon fog hozni valamelyik napilap?
- Igen, valószínűleg...
- De nagyban? Egész nagyban? - a férfi szemében őrület tükröződött. - Címlapra kell kerülnöm. Komolyan, irigylem Jimmyt... Tíz év után is szenzáció a halála...

Szofi pontosan tudta, hogy nem a férfi nem viccelt. Minden szavát komolyan gondolta.

Ingyenes segélyhívó!
Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Prostik, drogok, transzvesztiták (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131016-a-luxusprostitualt-a-drogos-szexfuggo-sztarrol-vall-aki-szereti-a.html A fényűzés ára - a luxusprosti kitálal (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131009-a-luxusprostitualt-vallomasa-a-sztarelet-arnyekos-oldalarol.html Prostival szexel a celebházaspár (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131001-a-luxusprosti-kitalal-a-celebhazaspar-mocskos-titkairol.html Prostinak hívták VV Évát Athénba?http://www.life.hu/legykepben/20130704-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-sztarja-athenban-bajba-kerult.html Prostikat közvetített Snoop Dogghttp://www.life.hu/szeress/20130514-lifenight-snoop-dogg-rapper-prostitualtakat-kozvetitett-sportoloknak-es-hires-muveszeknek.html Divatbotrányok: prostis dívák a színpadonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-divatbotranyok-sorozatban-prostis-divak-a-szinpadon-taylor-momsen-lady-gaga.html Prostinak öltözött a bájos világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130403-emma-watson-szineszno-a-micsoda-no-cimu-film-hires-ruhajaban.html