A férfiak esetében tényleg semmi sem az, aminek látszik - vélekedik Szofi, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait. Nemcsak hazudnak, és rengeteg fájdalmat okoznak a nőknek, de gyakran fényévnyire vannak attól a képtől, amelyet a külvilág felé mutatnak.

Volt egy kuncsaftom, sosem felejtem el. Magas, jóképű férfi, minden nő álma. A sportoló - csak így hívtam. Bevallom, magam is meglepődtem, amikor eljött hozzám. Nem értettem, miért van szüksége pénzért vásárolt gyönyörre egy olyan férfinak, akinek a lába előtt hevernek a nők, akinek mindenüket odaadnák. Ingyen is. Sőt, szívből is.

Mindent és mindenkit megkaphatott. S látszólag élt is az élet kínálta lehetőséggel. Hajszolta az éjszakában a gyönyört és a könnyű kalandokat. Sokat vártam tőle. Azt reméltem, olyan kuncsaftom lesz, akivel kivételesen még élvezhetem is a szexet. Hát, nem is tévedhettem volna nagyobbat. Életem legnagyobb csalódása volt.

Forrás: Thinkstock

Nemcsak durván és gépiesen szeretkezett, de az aktus végén képtelen volt elélvezni. Fogta magát, felugrott az ágyból, berohant a fürdőszobába, kiengedte a csapot, és közben önkielégített. Csodálkoztam, hiszen ilyet még nem tapasztaltam. Mellé léptem, megcirógattam és megkérdeztem tőle, miért nem hagyja, hogy inkább én kényeztessem. Válaszképp sírva fakadt és ordítani kezdett:

- Mert ideges vagyok, teljesíteni akarok. A víz megnyugtat - ordította, majd megütött.
Szerintem maga sem tudta, hogy miért.
- Neked fogalmad sincs arról, hogy mennyire gyűlölöm azt, aki vagyok - zokogta hangosan.

Nem válaszoltam neki. Nem is várta el. Csak tovább zokogott. Hangosan, hisztérikusan, magas, nőies hangon. Nem haragudtam a pofonért, csupán őszinte szánalmat éreztem. Bár az igazat bevallva nem őt sajnáltam, hanem azokat a lányokat, akik majd ennek a férfinak dobják oda magukat. És nem is sejtik, hogy a szép külső mögött semmi, csak a rideg üresség lakozik...

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!A szerelem csattan, mint egy pofon (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131031-a-luxusprostitualt-szerint-a-szerelem-tobbet-art-mint-hasznal.html Aki a címlapért a saját halálát is bevállalja (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131023-a-luxusprostitualt-vendege-ongyilkossaggal-szeretne-cimlapra-kerulni.html Prostik, drogok, transzvesztiták (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131016-a-luxusprostitualt-a-drogos-szexfuggo-sztarrol-vall-aki-szereti-a.html A fényűzés ára - a luxusprosti kitálal (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131009-a-luxusprostitualt-vallomasa-a-sztarelet-arnyekos-oldalarol.html Prostival szexel a celebházaspár (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131001-a-luxusprosti-kitalal-a-celebhazaspar-mocskos-titkairol.html