A hatalma nagy, a termete köpcös, az értéke csekély. Szofi, a luxusprostituált, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait, ma a kokain káros mellékhatásairól mesél.

Öt éve ismertem meg a férfit. Köpcös kis ember volt, apró testben óriási egó. Milliárdjai voltak, a felső tízezer kedvelt figurája, sztárügyvéd, nagyon sokan függtek és féltek is tőle. Bár iránta érzett undoromat sosem tudtam teljesen leküzdeni, mégsem mondtam neki nemet, ha jelentkezett, hiszen szívesen fizetett és busás borravalót adott.

Falta a szép, híres és megvásárolható nőket. A luxusprostituáltak pedig hozzám hasonlóan mindig szívesen fogadták. Kisebb kihagyás után bukkant fel nálam újra, nem is olyan rég. Bevallom, kicsit innom kellett a találkozó előtt, hogy bírjam. Mert kifejezetten taszított az érintése.

Forrás: Thinkstock

Az aktus nem sokáig tartott, szerencsére hamar elélvezett. Végig a plafont néztem. Még akkor is, amikor felállt mellőlem és a zuhanyzóba ment. Számoltam vissza a perceket, hogy lépjen ki végre a mosdóból és búcsúzzon el, hogy én is lemoshassam magamról a nyomát…

A percek kínosan lassan vánszorogtak a szállodai szobában. Ennyire megcsalna az időérzékem? Mennyi ideje lehet a mosdóban? - kérdeztem magamtól. Felültem az ágyban és fülelni kezdtem. Nem jött hang a mosdó felől. Felálltam és bekopogtam. Semmi válasz. Végül benyitottam: és döbbenetes látvány fogadott. A férfi a saját hányásában feküdt, alig volt magánál. Akadozva válaszolt a kérdéseimre, hogy mi a címe és kit hívjak segítségül hozzá.

Valószínűleg túlszívta magát kokainnal a találkozó előtt. Adtam pénzt a személyzetnek, akik cserébe segítettek kicipelni az autójához. Hazavittem a megadott címre. A házvezetőnője vette át tőlem, akkor még mindig nem volt magánál és folyamatosan hányt.

Szánalmas volt. Ez a társasági pozícióját tekintve oly nagy ember még jobban összement a szememben. Mert a nagy emberek néha a valóságban oly picikék…