Egy férfitípus van, aki még a milliomosoknál és híreseknél is jobban szereti a prostituáltakat: a politikusok - árulta el Szofi, a luxusprostituált, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait. 

Hozzám mindig is jártak politikusok, méghozzá a jó nevűek. Mondanom sem kell, mind családos, megbecsült ember, akiket otthon meleg családi fészek vár. Miközben megverik, megalázzák, a legdurvább módon testileg kihasználják a prostikat, otthon és a lapokban a szerető férj szerepében tetszelegnek. Persze, van közöttük is kivétel. És sajnos a legrosszabb értelemben. Van olyan is, aki otthon sem viselkedik másként, mint a szajhájával…

Forrás: Thinkstock

 A férfi, aki már jó ideje volt a kuncsaftom, jóképű, szenvedélyes, sármos férfinak látszott. A nők mindig is imádták. A Madame, aki a kuncsaftokat küldi nekem, előre figyelmeztette, hogy ha hozzám jön, dupla árat kell fizetnie az okozott sebekért. Hiszen ha megint összever, ki kell pár napot hagynom, amíg nem tudok pénzt keresni. Egy hét volt, mire a legutóbbi látogatása után elmúltak a kék-zöld foltok.

Amikor legutóbb nálam járt, rászóltam. Ő persze meg sem hallotta. Miközben bennem volt, folyamatosan adta a pofonokat. Először kisebbeket, majd egyre nagyobbakat. Sajgott mindenem. Éreztem, hogy elered az orrom vére.
- Kérlek, hagyd abba - mondtam.
Ő meg sem hallotta. Én erőteljesebben rászóltam.
- Hagyd már abba!
Ő csak nevetett. Egészen addig vert, amíg el nem élvezett. Alig álltam a lábamon, mire végzett velem.
- Ma nagyon nyafogós voltál. Csalódást okoztál. Ez így nem nagy élmény - mondta, majd megmosta magát, felöltözött, és hazament.

Napokig a tükörbe sem mertem nézni, úgy elintézett. Csak később tudtam meg, hogy miután hazaért, a feleségén élte ki az agresszióját, mert nálam nem tudta maradéktalanul. A feleségét kórházba vitték…

Utána azt gondoltam, még ha megköveznek is érte, olykor tényleg nincs különbség a feleség és a szajha között. Csak engem legalább jól megfizetnek.