A gazember örökre gazember marad. Az ember nem változik. A csalás iránti vágy egyetemes... és ha az ember egyszer megízleli, többé sosem gyógyul ki. Könnyű pénz, ennél nagyobb kísértés nem létezik - gondolta Szofi, a luxusprostituált, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

A popsztár először volt nála. Noha sikeres volt és irigyelt, a lány egy senkinek tartotta, mert neveletlen volt, követelező és végtelenül közönséges. Szofi azt tartotta róla, hogy felkapaszkodott, újgazdag sztárocska, aki abból élt, hogy fiatal lányok tucatjaival hitette el, létezik igaz szerelem.

Forrás: Thinkstock

Szofi arra gondolt: ha valaki, hát ez a férfi biztosan nem tudja, mi az igaz szerelem. Elvett egy nőt, aki sosem szerette, de elfogadta a hírnévvel járó előnyöket, és a férfival maradt annak undorító szenvedélye ellenére is: köztudottan verte a nőket. Nem volt kivétel egy sem.

A zenész szerint azonban nem volt ebben semmi kivetnivaló, hiszen minden nő kurva.
- Verni kell titeket, azt érdemlitek.
- Miért nem ezt énekled meg a slágereidben? Biztos nagy sikered lenne…
- Ugyan már. Nektek, nőknek illúziókra van szükségetek. Bámit elhisztek, még akkor is, ha a lelketek mélyén sejtitek, hogy hazugság. Mert el akarjátok hinni.
- Nekem nincs szükségem illúziókra. Én kurva vagyok, túl sokat látok.
- Persze, hogy az vagy, minden nő az. Kurva.
- A nejed is.
- Ő leginkább…
Szofi nem vitatkozott vele. Felidézte az asszony képét.

Sokan irigyelték, és csodálták szépsége és előkelő megjelenése miatt. És Szofi tudta, hogy a csillogás fényét némi platina is kölcsönzi, ugyanis néhány éve platinát ültettek az asszony homlokába. A nyílt koponyasebet fedték el vele, hiszen a férje úgy összeverte, hogy összetört a koponyacsontja. Biztos mindig irigylésre méltó az élet egy híres és gazdag férfi oldalán?