A férfiak képesek érzés nélkül szexelni, s akkor is vágyat érezni egy nő iránt, ha valójában semmit sem jelent számukra - tudta ezt Szofi, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

Hisz nekik a szex ugyanolyan egyszerű tevékenység, mint mondjuk a borotválkozás. Ezzel szemben a nők agyában a szex és szerelem alapvetően elválaszthatatlan, de olykor az ő testük is képes önkéntelen vággyal reagálni a férfi érintésére, még akkor is, ha nem szerelmesek, nem is kedvelik, sőt talán egyenesen gyűlölik az illetőt.

Forrás: Thinkstock

Fogaival mart belém, éles fájdalom nyilallt a húsomba. Beharaptam az alsó ajkamba, hogy ne sikítsak fel a kíntól. Felsebeztem a szám, kiserkent a vérem. A nyelvem hegyével próbáltam felitatni, sós ízt éreztem a számban. Valahogy máshogy bánt velem. A megszokottnál is érzéketlenebbül, nyersebben. Talán csak a drog és alkohol együttes hatása tette, talán valami más. Erős kezével kifejtette egyik mellemet a ruhából, ujjbegyével megérintette a mellbimbómat. Egyszerre éreztem vágyat és félelmet.

A férfi ismert műsorvezető volt, nem az ifjabbik korosztályból. Nőtlen volt, szerette a nőket, de olykor férfiakkal is ágyba bújt. Szerette és nagy kanállal falta az életet. Egy hibája volt csupán: képtelen volt érezni. Az aktus nem tartott sokáig, szinte észrevétlenül élvezett el. Ahogy máskor is. Mielőtt elment még váltottam vele pár szót.

- Mióta vagy ennyire érzéketlen?
- Amióta jól pofára estem egy hülye kurva miatt - mondta, majd mesélni kezdett.
Hajmeresztő történetet mesélt el egy ismert műsorvezetőnőről, aki megcsalta, majd a viszonyuk odáig fajult, hogy vendégem bezárta a nőt, és összeverte.
- Nem biztos, hogy mindenki ilyen - vetettem közbe.
- Ó. dehogynem. Minden nő kurva - jelentette ki, majd távozott.