Felmentem a lakásba, és azonnal a fürdőbe rohantam. Ledugtam az ujjamat és hánytam, egészen addig, míg már semmi sem maradt bennem - mesélte Szofi, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

A hirtelen keletkezett érzést is ki akartam űzni. Tudtam, hogy nem tart soká, de szerettem volna mielőbb visszazuhanni a biztonságot nyújtó érzéketlenségbe. Nehéz szavakba önteni mindazt, ami ilyenkor magával ragad. Undor, fájdalom, szégyen és gyűlölet keveredik bennem. Dühöt érzek a férfiak és saját magam iránt. Gyűlölöm őket, mert felszínes vágyuk miatt keresik az olyan nőket, amilyen én vagyok. Mert nem elég nekik egy kedves, hétköznapi nő tisztasága, őszinte szeretete, ragaszkodása. Mert folyamatosan izgalom kell nekik, és mindenekelőtt megerősítés, hogy uralkodhatnak, hatalmuk van a nők felett, és bármit megtehetnek. Az ágyban, és azon kívül is.

Forrás: Thinkstock

Utálom a férfiakat, amiért rengeteg pénzük és kiváltságos életük ellenére érzett unalmukat, fásultságukat egyedül a gyengébbnek okozott fájdalom enyhítheti. Ez a gyűlölet és düh azonban nem tart soká bennem. Hamar elfojtom, mintha nem is lett volna, mintha nem is éreztem volna. Hogy is tarthatna sokáig a gyűlöletem irántuk, amikor éppen beteges vágyuk tehet gazdaggá?!

Ha nem akarnának fizetni a szexért és egy szép nő társaságáért, még mindig nyomorban tengődnék. Egy senki lennék és gyomorforgatóan szegény. Bár nem szokás a szegénységre a gyomorforgató jelzőt használni, nekem mégis ez az egyetlen, ami eszembe jut róla. És túlélésem kulcsa, hogy akkor is a szegénységtől irtózom, amikor az öt férfitól kellene, akiket parancsra kielégítettem. Nem tudnak olyat tenni velem, annyi fájdalmat okozni, olyan mélyen megalázni, hogy ne undorodjak náluk is jobban a szegénységtől.

S hogy mitől lettem rosszul? Hárman voltak nálam. Három nős, gazdag, társadalmi pozícióját tekintve megbecsült férfi: egy producer, egy főszerkesztő és egy tanácsadó. Elit társaság. Félmilliót fizettek egy óráért. Senkinek sem kívánom azt az egy órát. Minden lehetséges módon megaláztak a nőiességemben. Fájdalmat okoztak. Majd lefürödtek, és hazamentek a feleségükhöz. Mint ha mi sem történt volna. Ehhez kell a gyomor.