A magamfajta nők, akik semmit sem tudnak adni egy gyereknek, soha nem is esnek teherbe - gondolta Szofi, a luxusprosti, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait. Mindig meddőnek éreztem magam. Nem egészségügyi, sokkal inkább lelki okok miatt - folytatta.

Régen lemondtam arról, hogy valaha is édesanya legyek. Mindig rendszeresen szedtem fogamzásgátló tablettát, de szerintem nem ez volt az elsődleges biztosítéka annak, hogy nem esem teherbe. Sokkal inkább az, hogy hittem abban: a természet elrendezi az ilyen dolgokat.

Az utóbbi időben egyre többször jutott eszembe, mi lesz, ha vége a bulinak. Ha kialszanak a fények a színpadon, és legördül a függöny. Vagyis ha kiöregszem. Ha egyszer elveszik a varázsom, és már nem kellek senkinek. Még úgy gondolom, pár évem lenne a szakmában, de valami belül azt súgja: hamarosan minden megváltozik. És mi következik azután?

Forrás: Thinkstock

Ahogy nem hiszek abban, hogy jó anya lennék, úgy abban sem, hogy valaha is férjhez megyek. Azt hiszem, a házasság intézményét nem nekem találták ki, ahhoz túlságosan jól ismerem a férfiakat, s nem vagyok túlságosan jó véleménnyel róluk. Képtelen lennék bárkiben megbízni. És hogyan is várhatnám el egy férfitól, hogy szeressen és tiszteljen, amikor alapvetően én saját magamat sem szeretem és tisztelem?! Nem igaz, hogy kurvákból lesznek a jó feleségek.

Csak nagyon kevés férfi veszi feleségül a szajháját, vagy társadalmilag elfogadottabb státuszú szeretőjét. A feleség vagy felvállalható barátnő jelenti a kővárat a férfi számára, ami biztonságot nyújt, reális, és lehet rá építeni a továbbiakban. Igaz, hogy a végtelenségig unalmas és nincs benne túl sok fantázia. A prostituált azonban a légvár, ami a legmerészebb álomképet szimbolizálja, ahol semmi sem tilos, szexuálisan minden megvalósítható, de csupán rövidke, mélység és állandóság nélküli kaland. Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a nőnek ez is, az is fájdalmat okoz. De semmiképpen sem lehet egyedül a férfiakat okolni azért, mert kihasználják a nőket, vagy mert abból indulnak ki, hogy alapvetően mindenki megvásárolható.

A férfi, aki havonta kétszer eljött hozzám, nagyon magas társadalmi rangú volt, elvált, igen keveset foglalkozott a gyerekével, egyáltalán bárkivel is saját magán kívül. Csak a pénz, a státusz, az előrejutás érdekelte. És még valami: a hatalom. Saját erejének fitogtatása.

Egyszer nagyon megvert engem. De nem én voltam az egyetlen. Amikor megkérdeztem tőle, miért tette, és miért aláz meg nőket fizikálisan és lelkileg, egyszerű választ adott:

- Tudod, én minden nőtől azt kérdezem, hogy előrejutásért, pénzért lefekszik-e velem. Tízből tíz azt mondja, hogy igen. Úgyhogy azt már tisztáztuk, hogy minden nő kurva, a kérdés csak az, hogy ki mit érdemel.