Fiatalság, bolondság? Fiatalság, kevélység? Néha azt hiszem, a pénz, az állandó vágyakozás, a gondtalan élet mámora a legnagyobb ellensége a mai fiataloknak. Ha túl könnyen, túl hamar megkapnak mindent. Én végigküzdöttem az egész életemet, semmit sem kaptam ingyen - gondolta Szofi, a luxusprosti, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait.

Van egy elit, fizetős főiskola, amelynek újgazdag diákjai előszeretettel cserélgetik egymás között a leghíresebb luxusprostituáltakat. A huszonéves fiúk, akik a szüleik millióival nagyzolnak és csábítanak el lányokat, gyakran dicsekednek egymásnak, melyik gyönyörű, megfizethető nővel voltak együtt.

Forrás: Thinkstock

Szofi vendége épp az egyik diák volt. A fiú kövér és alacsony volt, disznószemei ravaszul csillogtak. Szofi undorodott tőle, de próbálta összeszedni minden erejét. A fiú negyven perc után élvezett el, visítva, akár egy malac.

A végén odaszólt Szofinak.
- Hogy ti kurvák milyen jók vagytok.
Szofi nyelt egyet.
- És ha szerelmes leszel, biztos még jobb lesz.
- Ugyan. A nő nem arra való, hogy szeressék.
- Hát mire? - kérdezte Szofi, de pontosan tudta, hogy mi a válasz.
- Arra, hogy megalázzák őket a férfiak.
Szofi nem válaszolt.
- Na, mi van, válaszolj már!
- És a férfiak mire jók? - kérdezte váratlanul.
A gazdag, kövér fiú meghökkent.
- Tudod, mire? Hogy a sok kurva jól lehúzza őket!
A fiú arcon köpte, majd távozott.

Le kell fürdenem. De azonnal. Akkor biztosan jobb lesz. Most még érzem magamon a fiú bűzét, vastag ujjainak nyomát a testemen. Izzadt és nedves volt a tenyere, miközben hozzám ért. Folyamatosan lihegett és csöpögött róla a víz. Kövér teste nehezen bírta a sok mozgást, emberfeletti küzdelmet vívott az élvezetért. Meg kell szabadulnom az emlékétől, minél hamarabb, annál jobb. Le kell mosnom magamról a mocskot, amit rajtam hagyott. Aztán elfelejtem ezt az éjszakát is. Nem fogok rá gondolni többet, egyáltalán nem hagyom, hogy bármiféle érzelmet kiváltson belőlem. Ez csak üzlet. Nem jelentett semmit. Gazdag leszek, és csak ez számít.