Nővel azt tenni, amit egyébként nem lehetne, mert a pasija pék és nagy a keze, nem mellékesen a barátunk is, és különben is. De van az úgy, hogy nincs mit tenni: az ember agya szépen el tud borulni. Hogy mi sült ki a pikáns helyzetből, azt Sztankay Ádám osztja meg heti jegyzetében.

Nyelvet csak nyelvterületen lehet tökélyre vinni. Mesélte egy csaj, aki az Államokban volt bébisintér, hogy épp a maszatot sikálta a konyhában a kölyök után - kis Johnny, gondozta bár, de nem szerette -, amikor azt vette észre, hogy nemcsak a hétköznapi dumákat, de Marilyn Mansont is csont nélkül érti a rádióban.

Sávot váltott, hát hallja, bárkitől vágja az összes dalszöveget. Most mondja valaki, hogy a szex nem olyan, mint a nyelv, dehogynem. Sajátos kommunikáció, lehet benne lépegetni a szinteket. Ami engem illet, nagy mákom volt, hogy Tünde berágott Bélára, így ő lett az nyelvterület, ahol végre eloszlott néhány homályosabb részlet.

Korábban például sose értettem azt a haveromat, aki válása után rapid hónap alatt ötven csajt ledöntött, és amikor kérdeztem, mi abban a jó, hiszen a lényeg ugyanaz, mindig azzal jött: másképpen nyögnek, egy-kettő meg tényleg top.

Gondoltam, szimpla süketelés, de most már tudom: ha csak az ötven tizede azt hozta, amit Tünde - persze esetében a "nyögés" csupán understatement, ironikus alulértelmezése a látvány és egyebek összességének -, akkor mocsok nagy malaca volt a csávónak.

Poétikus félreértés, hogy Tünde a tanári pályát választotta, mert iskolákban nincs olyan tárgy, amelynek ő őstehetségű mestere. Menet közben olyan volt, mint egy ballada, persze nem a Szondi két apródja, vagy hasonló, inkább az Aerosmith "Dream on"-ja, mit tudom én, csalogató félszegség, odaadó szenvedély, önfeledtség és éteri bánat elegye, a csúcspont formákat torzító pillanatait is felülíró szépség.Leteglózott, ahogy dugott, mást se kéne csinálnia. Letaglózott, de azért mindjárt mondtam neki, megnézném újra, kérdeztem, tudná-e szólóban csinálni, ahogy azon a netes oldalon nyomják, amely díjat is nyert a műfajban, pedig csak arcokat mutat, semmi több.

Tünde erre, hogy ugyan már, mondanám meg, hogy jön ilyen gány szájt a fene műveltségemhez, mire magyaráztam, hogy a fene műveltség lényege: az ember nem akad el Tolsztojnál, egyéb témákban is képben van.

- Kamera előtt birizgálják magukat? - ragadt le Tünde a gány szájtnál.
- Már a fél világ - feleltem. - A másik fele a monitor előtt teszi ugyanezt.
- Mélyre jutott az emberiség - vigyorgott.
- Kár lenne lemaradni - biztattam.

Mozdult is irányba a keze, de hirtelen tüsszögni kezdett, ami gyorsan átragadt rám. Tény, volt némi por az ágy előtt a szőnyegen, ahol elhevertünk, mert nem akartuk az ágyon,  Béla birtokán csinálni. Bűnbe esni is csak jobb úgy, ha az ember tartja magát bizonyos szabályokhoz.

Bedobtam, hogy talán fel kéne porszívóznia, mire kérdezte, mégis mit preferálnék, ha kinyalná a lakást, vagy ha magát dédelgetné. Fogas kérdés, feleltem, mert Cilike egyebekben ugyan le van tőle maradva, másfelől viszont megszoktam, hogy ragyog körülöttem minden. Hozzátettem, Erika érkezésével az utolsó esélytől is elesnek a bacik, mert az a csaj se semmi, nem kizárt, kupica domestosszal indítja a napot.

- Két nővel laksz? - kérdezte Tünde. - Tök beteges - tette hozzá, aztán lehunyta a szemét és nekilátott annak, amit az imént félbehagyott.
- Szerintem nem gáz a két nő - feleltem kiszáradó szájjal, ahogy néztem, mit művel.
- Te strici - sóhajtotta Tünde lehunyt szemmel. - A rezsibe beszállnak?
- Be. Be kell nekik - több nem jött ki.
- Ráhazudsz az összegre ...mmm - felelte, mormogott kicsit. - Még keresel is rajtuk - zárta le.

Éreztem, muszáj beszállni a szólóba, de Tünde szeme hirtelen kipattant, és rideg tárgyilagossággal közölte: szerinte kiférek a fürdőszoba hátsó traktusra nyíló ablakán, ha nem, akkor is muszáj lesz, mert megismeri Béla ház előtt parkoló autójának hangját.


"Röpülj, meg ne gondoljam" - csajozik a facér pasihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120821-szerelem-parkapcsolat-ropulj-meg-ne-gondoljam-csajozik-a-facer.html "Melyik lesz az én szobám?" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120814-szex-szerelem-parkapcsolat-melyik-lesz-az-en-szobam-csajozik.html Édeshármas és a csuklott gerinc - csajozik a facér pasihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120807-szerelem-parkapcsolat-szex-edesharmas-es-a-csuklott-gerinc-csajozik.html Bor és carbonara két nővel fűszerezve - csajozik a facér pasihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120731-bor-es-carbonara-ket-novel-fuszerezve-csajozik-a-facer.html "Most azért túlmentünk egy határon" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120724-most-azert-tulmentunk-egy-hataron-csajozik-a-facer-pasi.html