Két nő lelép, a pasi ott marad nagy dünnyögve a kanapén. Azért annyira mégsem eszik forrón a kását, nem ér féltékenynek lenni. Sőt. Itt az ideje felkeresni Ivett házát, ahol újabb hármas kaland vár a facér pasira. Sztankay Ádám heti jegyzete.

Ha két nő lép le az életünkből, az dupla szívás, feltéve, hogy igazán jelentenek valamit. Cilike és Erika sokat jelentenek, mégsem fogok padlót, amikor egy délután csak az üres lakás fogad, meg villanyszámla boríték hátoldalára firkantott rövid üzenet: "Kedves Csődör, összekuszálódtak a dolgok, át kell gondolnunk, ne keress, majd jelentkezünk. C. és E."

Kábé annyit érzek, mint amikor véletlenül kiszakítottuk helyéről a spejzpolcot, és édesanyám rám hagyott kedvenc teáscsészéje a hozzátartozó kancsóval együtt ezerfelé robbant, apró darabjai pedig a törött befőttesüvegek szilánkjaival együtt merültek el a konyhát bokáig beborító meggy- és szilvatengerben. Fájt kicsit a teásszett kimúlása, de tudtam, hülye helyen tartottam - francot kereset egy roskatag polcrendszer tetején -, ráadásul haszna meg semmi.

Mondjuk a lányok például pont praktikusabb kiegészítői voltak a lakásnak - már amikor -, de azért józan ésszel nem nagyon vitte előre életemet ez a felállás. Amúgy nem volt jele, hogy dobbantani készülnek, előző éjjel extra kedvvel ugrottak nekem. Sőt, miközben igyekeztünk alaposan egymásba gabalyodni, először tűnt úgy: még menetközben is átüt rajtuk az érzelem. Tévézés vagy séta alkalmával nagyon cicásak, de az ágyban általában nyers erővel húznak a cél felé.

Ez különben női dolog lehet, ez az odaadó "ég veled numera". Hagytak már el baleseti hirtelenséggel, azt is alapos, érzelmektől fűtött kamatyolás előzte meg. Ami pedig azután jött, az egyébként jobban fájt, mint ez a kettős fájront. Ahogy eszembe jut a múlt, az is beugrik, amit annak idején mondogattak a haverjaim: "A nők mindig akkor ugranak meg, ha már van kihez."

Lehuppanok a kanapéra, nézegetem a borítékra firkantott pár sort, tökölök, ki lehet a farok, aki miatt csajaim leléptek, aztán bevillan, rossz az irány, vonjuk ki az egyenletből a farkat.

Hiszen annak bőven volt jele - mit jele!-, kezdenek kiegyenlítődni köztünk bizonyos különbségek. Nem én adtam fel bármit is lényegemből, őket izgatták egyre hevesebben olyan cuccok, amelyek eleinte mégis csak nekem voltak fontosabbak.

Egyre többször fordult elő, hogy a menetek nagyobb részében csupán néző voltam - különben nem bántam, elég izgi -, és csak a végjátékban kaptam lehetőséget. Ha éppen nem maradtam szimplán magamnak.
- Cseszd meg - pillantok a kanapéról gyerekkorom plüssmedvéjére, aki a komódon ücsörög -, totál egymásra pörgött a két liba!
- ... - hallgat bölcs nyugalommal a sokat látott medve.

Próbálom elképzelni, a két csaj is ücsörög valahol, igyekeznek átgondolni ezt-azt, de kicsit sem életszerű a fejtörésük. Tuti mást csinálnak, mégsem leszek féltékeny, másra sarkall, amit elképzelek, hívom is Tündét, kutyaharapást szőrével, de nuku válasz. Annyi baj legyen.

Béla szerint remek ötlet, biztosít, amikor őt tárcsázom, hogy aznap este végre csatlakozom hármasukhoz Ivett házában.

- Sokat hallottam magáról - nyújt kezet kicsivel később teraszán Ivett.
- Sokat nézegettem magát - nézek a szemébe. - Béla mutatott fotókat.
Barátom és Charlie láthatólag már túl van egy palacknyi boron, kerti asztal mögül integetnek vidoran.

Ivett nem válaszol kapásból, állja a tekintetem, színjózanon méreget.
- Nem hinném, hogy görény lenne - feleli végül, utalva korábbi, írásba foglalt önjellemzésemre. - Csak egy elveszett ember - céloz aztán a lelkem irányába.
- Ha gondolja, kikúrálhat - ajánlom kezemben kezével.
- Ami most magának bevillant - feleli mosolytalan, zárja a kézfogást -, az fix, nem fog megtörténni.

Frappíroz a stílusomban tett állítás, magamban megfogadom: még aznap éjjel túlesünk rajta, akár magázódva.

"Pornózom, de most táppénzen vagyok" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120925-pornozom-de-most-tappenzen-vagyok-csajozik-a-facer-pasi.html "Vágod, hogy ez micsoda nő?" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120918-szex-szerelem-parkapcsolat-vagod-hogy-ez-micsoda-no-csajozik.html Vonósnégyes a Pilis alján - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-vonosnegyes-a-pilisaljan-csajozik-a-facer.html "Fegyelemmel várják a pálcázást" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120904-szex-szerelem-parkapcsolat-fegyelemmel-varjak-a-palcazast-csajozik-a.html Tünde, aki pályát tévesztett - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120828-szex-szerelem-parkapcsolat-tunde-aki-palyat-tevesztett-csajozik-a.html "Röpülj, meg ne gondoljam" - csajozik a facér pasihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120821-szerelem-parkapcsolat-ropulj-meg-ne-gondoljam-csajozik-a-facer.html "Melyik lesz az én szobám?" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120814-szex-szerelem-parkapcsolat-melyik-lesz-az-en-szobam-csajozik.html