Ivett ölébe hajtani a fejünket, megtudni, hogy az exférj orálbajnok volt, miközben Béla cefetül benyakal a jófajta vörösbortól. Charlie csak az ujjait mutogatja, amiből a facér pasi semmit se ért, de az nem baj. Sztankay Ádám heti jegyzete.

Sráckoromban akadt kezembe egy könyv, rakás interjú volt benne, mind azt firtatta, mi a legjobb a nőknek. Tényleg a lényeg körül kapirgáltak, anyaszerepről, egyenlő esélyekről szó sem esett, de egy hivatásos például hosszan ecsetelte: ami a szájmunkát illeti, nincs az a pasi, aki felülmúlhatna egy nőt, aki egy másik nőnek csinálja.

Megragadt bennem a dolog, tanulékony is vagyok, ezért az a helyzet, bizonyos helyzetekben próbálom magam odaadó nőnek képzelni. Vannak sikereim. Ivettnél jut eszembe az egész, de maradt volna tudat alatt, ha úgy kanyarodik a dumaparti, ahogy indult: Ivett házának tervezett felújítása, helyi ügyek, a benzinár hektikus változása, et cetera.

Elbambulok a sok semmiségtől, Ivett combjain fixálódom, és amikor próbálom újra felvenni a fonalat, hát mi van, az van, már tök más a csapásirány, Ivett nagyban meséli: exférje programozó matematikus, egy komoly koponya, plusz akkorra orálbajnok, még olyat a föld nem hordott a hátán. Úgy sejtettem, Charlie vitte szex felé a témát, ő tud ilyen sasszékat, de az a csúcs, hogy Ivett úgy csapott rá, mint tyúk a nyesedékre.

Magyarázza mi, hogyan volt, mennyire. Sasolok, hova fut a dolog, de látom, Charlie-t inkább mulattatja az értekezés, mintsem felajzza. Béla meg már annyi bort benyakalt, vigyora hajlásszögén várható ájulás se sokat változtat majd. Ivett pedig, miközben ágyéktája hajdani történéseit ecseteli, odavet felém egy-egy hűvös, lesajnáló pillantást. Annyira hárít, kezdem hinni: csak akar valamit.

- Miért lett vége? - kérdezem, amikor Ivett aztán kifut a témából.
- A házasságnak? - kérdez vissza. - Mit gondol?
- Arcidegzsába - felelem. - Béna képpel, ugye... Bye-bye bajnok.
- Maga szerint arról szólt az egész kapcsolatunk?
- Korántsem - emelem fel bocsánatkérőn a kezem. -  Felteszem: csupán előjáték volt.

Azért lejött: esetükben meghatározó szegmens. Szerintem oké. Charlie erre felnyerít, Béla pedig tényleg kidől.

- Felviszem a hálóba - nyalábolja át Charlie, ám a teraszajtóban egy pillanatra megakasztja rogyadozó menetüket, kinyúl Béla hóna alól, hüvelykjével az égbe bök.
- Mindent bele! - kacsint Ivettre.
- Mi folyik itt? - kérdezem a nőt.
- Tegeződjünk - ajánlja Ivett, és úgy dob rám egy mosolyt, eladdig először, mint aki kedvel.

Felberreg a vészcsengő, nem stimmel a szitu, Ivett egész esete a kemény zsarut adta, mitől lett most jó rendőr?  Ha akar is valamit, túl éles a váltás.
- Mi a pálya? - kérdezem megint.

Kombinálok, talán valami fizetős szerepjátékba keveredtem, lehet, Charlie futtatja a nőt, Bélát is beszervezték, ha kihagyom a bulit, nem tejelek, józanodó barátom ver majd pépesre.

- Mit gondolsz, mi a pálya? - kérdez vissza Ivett.
- A szex legyen grátisz - felelem. - Ha másról van szó: kösz, nem.
Arcizma sem rándul, ajkai a kedves mosolyban.
-  Szerinted nem abszurd válasz? - kérdezi.
- Tegnap délutánig két és fél nővel éltem - mondom neki. - Nagy kérdés, kinek mi az abszurd.

A mosoly szélesedik, Ivett biccent, kézen fog, bevezet a nappaliba, leül a kanapéra, kér, nyúljak el mellette, rakjam fejem az ölébe, arccal a plafon felé. Követem a kottát, kezdem kapizsgálni: pszichológus a nő, előtört belőle a szakma. Éjfél után beteges.

- Nem akarok beszélni róla - jelentem ki kérdés nélkül. - Semmiről sem.
- Biztos vagy benne? - kezdi simogatni a buksimat.
- Oké - mondom -, néha azt gondolom, hogy nő vagyok.
- Mikor?
- Megmutatnám.

"Figyelj csődör, hol vagy most?" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-figyelj-csodor-hol-vagy-most-csajozik.html "Ki lehet a farok?" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20121002-szex-szerelem-parkapcsolat-ki-lehet-a-farok-csajozik-a.html "Pornózom, de most táppénzen vagyok" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120925-pornozom-de-most-tappenzen-vagyok-csajozik-a-facer-pasi.html "Vágod, hogy ez micsoda nő?" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120918-szex-szerelem-parkapcsolat-vagod-hogy-ez-micsoda-no-csajozik.html Vonósnégyes a Pilis alján - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-vonosnegyes-a-pilisaljan-csajozik-a-facer.html "Fegyelemmel várják a pálcázást" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120904-szex-szerelem-parkapcsolat-fegyelemmel-varjak-a-palcazast-csajozik-a.html Tünde, aki pályát tévesztett - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120828-szex-szerelem-parkapcsolat-tunde-aki-palyat-tevesztett-csajozik-a.html