fashion week ajándék Stylewalker Night dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy ismét ünnepi díszbe öltözik a belváros, a karácsony előtti forgatag időszakában egy estére újra éjfélig nyitva tartanak a kerületi dizájnboltok a Stylewalker Night keretén belül.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott éjszakai barangolás során a dizájnrajongók "kultúréhségüket" is csillapíthatják, mert a Stylewalker Night jóval több mint egy egyszerű late night shopping rendezvény; mára a dizájn- és divatrajongók, tervezők, divatújságírók, bloggerek gyűjtőhelye lett.

Az egyedi ruhadarabok és kiegészítők mellett dizájn mézeskalács-, illetve fooddizájn-kiállítás, gyerekkönyv-bemutató, lakásdekor-tanácsadás, posztmodern dizájnbútor-kiállítás, nyereményjátékok, tehát az eddiginél is színesebb programkavalkád várja az érdeklődőket: szó lesz ehető festményekről, százmilliós aukciókról és élő adásban összedőlő díszletekről, közben pedig pálinkát is kóstolhatnak a programra látogatók. Fontos még megemlíteni Szentirmai-Joly Zsuzsa textil lámpáinak és Viszlay Márk fotóinak kiállítását is. A Látomásban Lovebug Vivi segítségével izgalmas vintage kaland várja a barangolókat. Új résztvevőknek mindenképpen érdemes igénybe venni a Uniquebudapest vezetett túráit, hiszen érdekes információkkal gazdagodhatnak a magyar divat és dizájn történetéből. Ráadásul most a férfiak sem kerülnek háttérbe, erről a We Love Budapest pasitúrája gondoskodik.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Aki pedig az üzletek mellett a borok világában is szívesen barangolna, annak különösen ajánlott a Stylewalker Bortúra, ahol fehér- és vörösbor-, illetve rozékóstoló pontok várják a rendezvény helyszínein a borok szerelmeseit. Ez alkalommal is 20%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a fiatal tervezők kreációi és az exkluzív dizájnmárkák termékei, illetve aki az éjszaka folyamán legalább 5 üzletbe ellátogat, és a rendezvény szórólapjára összegyűjt 5 matricát, annak a 20%-os kedvezmény további egy hétig érvényes.

Stylewalker Night - záró- és nyitóbuli egyben

Természetesen nincsen Stylewalker Night afterparti nélkül. Ráadásul a december 21-i buli nem csupán a téli belvárosi dizájnbarangolás búcsúztatója lesz, de egy különleges borbár nyitásának hivatalos megünneplése is. A bulit az Amoeba koncertje nyitja 20 órától. A formáció egy olyan "alakváltó" műfajt képvisel, melyben jazz-, soul- és funkdallamok keverednek kevés hip-hop és neo-soul beütéssel. Rövid szólamfoszlányok, szellős akkordozás és rengeteg apró trükk egymásba fonódása jellemzi a csapat zenéjét.

Helyszín: 1051 Budapest, Október 6. utca 9.
Időpont: 2011. december 21., 19:00-02:00

A rendezvény összes programja ingyenesen látogatható!

Részletes infó: www.stylewalker.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.