személyiség fashion week körömlakk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem lakkozza a körmét minden nap más színűre és senki sem jár minden nap manikűröshöz. Biztosan neked is megvannak a kedvenc színeid, amiket gyakran használsz. Nos, ezek is árulkodnak személyiségedről!

Thinkstock
Thinkstock

A választott szín sokat elárul viselőjéről. Vajon magadra ismersz?

A francia manikűr az alap lakkozási forma, mindenhez illik, natúr szépséget biztosít. Az átlátszó és a fehér letisztult, elegáns, mégis visszafogott külsőt kölcsönöz. Ajánlott üzletasszonyoknak, akiknek gyakran szem előtt van a keze, és nem akarnak forradalmat indítani az aktakukacok körében. Tartsd szem előtt, hogy a nagyon hosszú műkörmökön a fehér körömvég nem mindig azonos az ápolt külsővel!

Tűzpiros. Ez aztán igen! - mondják a férfiak a vadító körmök láttán. Ebben a nőben van szenvedély, és nem fél megmutatni azt. Persze csak óvatosan ezzel a színnel, jó minőségű lakkot válasszunk, mert ha könnyen lekopik, minden reggel újrakenhetjük, vagy javítgathatjuk. Másrészt a mélyebb burgundi színek öregíthetik a kézfejet. Lábon, hófehér szandállal bikavadító lehet, s ráadásul ott kevésbé is feltűnő, mint a kezeken.

Babakék, babarózsaszín, babazöld. Akárcsak a házfalakon, itt is dívik a fagylaltszín. Fiatal tiniken helyes lehet, de bizonyos kor és körömhosszúság felett gondoljuk át még egyszer, hogy valóban ezt akarjuk-e huzamosabb ideig viselni.

Thinkstock
Thinkstock

Gyöngyházszínek. Nyáron minden csillog, ez alól a körmök sem kivételek. Vigyázz a gyöngyházszínű lakkal, mert ha több rétegben kened fel, nagyon soknak tűnhetnek. A kevesebb több, néha elég a köröm csak kis részét dekorálni némi csillogással.

Az arany. A mattól egészen a csillogóig, az óaranytól a napsárgába hajlóig nagy a választék. Nyáron nagyon finom hatású, tökéletes kiegészítője az összes földszínnek. Ha ezt a színt visled, a pasik visszafogottnak, de mégis szexinek gondolnak majd.

A halvány barackos, rózsaszínes, áttetsző színek. Igazán kifinomult, divattudatos hölgyeknek ajánlott. Ilyen lakkal biztosan nem marad pozitív megjegyzés nélkül a kéz!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Forrás: Ezoterikus.hu

Nézd meg ezt is:
Mutasd a körmöd, megmondom mi bajod!
Érdekel, mit árul el a tenyered? Online jósdánkból kiderül!

Amilyen a hüvelykujjad, olyan vagy te!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.