fashion week szemöldökszedés férfiasság Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Lady Gaga indította a trendet az MTV Video Music Awards díjátadón viselt férfias kinézetével - de kétség kívül rá figyelt fel leginkább a világsajtó.

Tipp! Már tíz éve történt, hogy leomlottak a tornyok. Szeptember 11-re emlékezünk képgalériánkban. Katt ide!




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Yves Saint Laurent és Dolce&Gabbana legújabb divatbemutatóján számtalan olyan modell vonult fel, akik inkább egy jóképű férfira, mintsem egy csinos nőre emlékeztettek. De téved, aki azt hiszi, hogy ezt a "natúr" megjelenést olyan könnyű elkészíteni. Sok munka kell ahhoz, hogy szemöldökünk férfiasnak tűnjön - a kérdés csak az, hogy a trendet követjük, vagy maradunk inkább a nőiesen ívelt vonalaknál? Vajon rózsaszín arcpirosító helyett mostantól elég, ha csak egy kis bronzosítót használunk, hogy még véletlenül se legyen az arcunk babás? De ki irányítja a stílusunkat? Lady Gaga a férfias megjelenésével, rövid hajával és androgün külsejével, vagy maradunk a jól bevált rúzs, arcpír, finom szemfestés kombinációnál, és hetente szedjük a szemöldökünket a nőiesség jegyében?

Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:
Na jó megint egy hír, amin kicsit felszisszenünk és azt gondoljuk: ne már, egy nő legyen nőies! Teljesen igaz. Megnyugtatásul mondom, hogy mire itthon éreznénk ebből a fiús hóbortból bármit is, addigra már el is múlt (pár éve rendszeresen vannak ilyen próbálkozások). Hazánk ugyanis nem a divatérzékenységéről híres. Ameddig nálunk a szilikonpántos melltartó 2011-ben még jelen van, addig úgy vélem 5 millió nőből jó, ha egy rohan majd fejvesztve a boltba és cseréli ki az összes szoknyáját fiús gatyókra. A többi 4.999.999 meg hordja tovább az eddigi ruháit. Lányosan. Ahogy tettük idáig is.


Tipp! Meseparti sztárgyerekekkel, nézd meg hogyan lett a kis lurkókból királylány vagy pókember! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.