Mintha a budapesti aluljáróból öltözött volna a milliárdos örökösnő

fashion week Paris Hilton domina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton stílusa sosem volt kifinomult, de ahogy öregszik, egyre borzalmasabban öltözködik.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Paris Hilton hiába költ milliókat a ruhákra, sosem tud igazán stílusos lenni. Mindig túl sokat akar mutatni, és még akkor is hibázik, ha csupán egy színt választ. Az örökösnő legutóbb egy fekete összeállításban jelent meg egy premieren. Természetesen nem csinos kisfeketét viselt, hanem egy, a személyiségéhez sokkal jobban passzoló kreációt.

Northfoto
Northfoto

Paris kétségkívül dominának öltözött: fekete bőrruhájához fekete, lyukas kesztyűt és combfixre hajazó harisnyát viselt - ez utóbbit maximum otthon, a párunknak vennénk fel, és nem egy hivatalos esményen. A szőke sztár öntelten, mosolyogva billegett egész este, és valószínűleg meg volt győződve arról, hogy ő a legszebb. Paris legújabb hóbortja egyébként az, hogy DJ-ként fog dolgozni. Reméljük, lemezlovasként legalább olyan sikeres karrierje lesz, mint énekesnőként és színésznőként!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.