fashion week neonszínek Nicki Minaj rapper bikini American Idol videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillogó, sárga bikiniben hívja fel magára a figyelmet legújabb videoklipjében a vagány rapperlány, Nicki Minaj. Az énekesnő szexibb, mint valaha a szanaszét vágott rucijában.

Ismét megmutatta tökéletes testét az egyik leghíresebb rapperlány, Nicki Minaj. Az énekesnő, aki most az American Idol zsűrigárdáját is erősíti, egy sárga, neon bikinit visel vadiúj videoklipje, a High School forgatása alatt. Bár bikininek erős túlzás nevezni, hiszen a szerteszét vágott dressz épphogy eltakarja az intim testrészeit. Twitter oldalán büszkélkedett el a csábító fotókkal.

Forrás: Twitter/nickiminaj
Forrás: Twitter/nickiminaj

A Barbie arcú szőkeségnek nem ez az első erotikus villantása. Az extravagáns rapper legutóbbi klipjében például a mellét mutogatta. Várjuk az újabb merész húzását!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.