Különleges járgánnyal vonultak a sztárok a vörös szőnyegen

fashion week bicikli vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi bemutatót láthattak azok, akik részt vettek az InStyle magazin Bringával a vörös szőnyegen divatbemutatóján. Kiderült, hogy biciklizni stílusosan, szexisen, magas sarkú cipőben is lehet.

A különleges bemutató nemcsak egy látványos show, hanem kőkemény verseny is volt. A legstílusosabb férfi és női bringás, illetve a legstílusosabb pár kategóriában lehetett nevezni, 175-en jelentkeztek. A rendezvény egyik célja, hogy a városi biciklizést népszerűsítse.
A nyeregbe több sztár is felpattant, ők is végiggurultak a vörös szőnyegen. Köztük volt a Class Fm csinos műsorvezetője, Vágó Piros is, aki szívesen megy a munkába is biciklivel:
„Attól függ, hogy milyen elintéznivalóim vannak, és honnan jövök. Amikor már húsz fok van, akkor kezdődik számomra a bringaszezon. Tavaly jöttem rá, hogy negyven fokban is lehet hajtani, csak kicsit több időbe telik, ugyanis nem tekerek olyan intenzíven. A nyár nekem abszolút arról szól, hogy bringával közlekedem, de számomra fontos, hogy kiépített bringaút legyen. Enélkül nem vagyok hajlandó úttesten, például a forgalmas Üllői úton biciklizni, mert az elég veszélyes. Én nem szoktam kiöltözni a biciklin, ugyanis az a fajta vagyok, aki tuti elvágódik, elesik, vagy összekoszolja magát. Praktikus lány vagyok, én a biciklihez öltözöm" – árulta el Piros.

Forrás: Red Lemon Media

Az eseményen részt vett Nagy Adri is, igaz, csak nézőként, ugyanis ő inkább a biztonságosabb közlekedési módokat választja.

„Az unokaöcséimmel szoktam biciklizni. Budapesten nem igazán merek, úgyhogy inkább BKV-val és autóval járok. Ha biciklizésről van szó, abszolút a sportos stílust képviselem, de sok helyen láttam olyan hölgyeket, akik üzletasszonyok és így járnak be dolgozni, például Hollandiában. Rengeteg helyen hordják a nők a magas sarkút a bicikli mellé is, ezt meg lehet ügyesen oldani."

Odett, az énekesnő elárulta, hogy ő bizony stílusosan pattan fel a bringára.

Forrás: Red Lemon Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.