Ördög Nórának vetélytársa akadt Szombat Esti Lázban

Forrás: www.facebook.com/szombatestilaz -
fashion week Csonka András ruha Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyjából a fél ország kíváncsi rá, mit visel Ördög Nóra adásról adásra. A műsorvezető gyönyörű ruhában lépett színpadra a legutóbb, mégis vetélytársa akadt.

Csonka András, aki egy ideje a Life.hu sztárszerzője, szerette volna elterelni a figyelmet Ördög Nóráról, akinek megjelenéséről annyit, de annyit cikkeznek a bulvárlapok. András arra gondolt, ha különleges flamingós felsőben ül a zsűribe, akkor majd róla beszél mindenki - ezzel felmentve Nórát a cikkek alól. Eddig a mondatig sikerült is neki elterelni a figyelmünket, de nincs mit tenni, a műsorvezetőnő ruháira nagyjából mindenki kíváncsi.

Forrás: www.facebook.com/szombatestilaz

A szombati adásban a stylistok bevetették az adú ász színt: a ragyogó narancsárgát - sajnos, ez a fotó nem adja vissza a szín vibrálását és energiáját. Ehhez jött még a csipke, amely remekül áll Nórának, a műsorvezető gömbölyödő pocakja fölé helyezett vékonyka aranyöv pedig még ragyogóbbá tette a megjelenését. Egy szó mint száz: gyönyörű volt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.