Kapszulagardróbot szeretnél? Így állítsd össze, hogy sokoldalú legyen

fekete blézer, stílusos nő,  divatos nő, kapszulagardrób
Shutterstock - Svetlyachock
alapdarab ruha gardrób
A kapszulagardrób kényelmes, praktikus és ha jól állítjuk össze, akkor sokoldalú. Íme, azok a ruhadarabok, amiket nem lehet kihagyni.

A kapszulagardrób általában egy válogatás a leggyakrabban viselt ruhákból, ezek olyan klasszikus darabok, amelyek nélkül nem tudunk élni, de elég sokoldalúak ahhoz, hogy minden évszakban, minden eseményen, évről évre megállják a helyüket. Íme, ezek az elemek, amiket nem lehet kihagyni egy kapszulagardróbból.

egyenes szárú farmer, kapszulagardrób, kék farmer, farmer nadrág, divatos lány, boldog lány
A kapszulagardrób alapja egy tökéletes farmer
Forrás: Shutterstock

A tökéletes fekete táska

Egy klasszikus fekete táska elengedhetetlen kellék. Bármilyen ruhához illik, és bármilyen alkalomra, nappalra vagy estére is alkalmas.

Farmer

A farmer minden ruhatárban nélkülözhetetlen, és bár sokféle fazon létezik, a skinnytől a bővebb szárúig, a legjobb választás az egyenes szárú, klasszikus kék farmer. Egy farmer mindig biztos pont, évszaktól függetlenül. 

Fekete túlméretezett blézer

Ez egy nagyon sokoldalú ruhadarab, amely hétköznapokra és formálisabb eseményekre is egyaránt viselhető, ráadásul szinte egész évben. Amire mindenképpen figyelni kell, hogy pamut anyagút válasszunk.

Fekete garbó

A garbó stílusos, előkelő, formális és hosszabbnak láttatja a karunkat és a nyakunkat. Tökéletes választás a hidegebb hónapokra. Viselhetjük őket blézer, zakó, egy másik pulóver vagy bőrdzseki alatt.

fekete garó, szép nő, stílusos nő, pulcsi
A fekete garbó is elengedhetetlen
Forrás: Shutterstock

Pamut ing

A pamut ing nagyon hivatalosnak tűnhet, de ez tulajdonképpen a többi kiegészítőn és ruhadarabon múlik. A gardróbunk elengethetetlen darabja főleg azokon a napokon, amikor minimális erőfeszítéssel szeretnénk elegánsan és összeszedetten kinézni Farmerrel és edzőcipővel párosítva lezserebb hatást kelt, és remekül működik egy vastag, kötött pulóver alatt, de egy elegáns nadrággal is.

Klasszikus fehér edzőcipő

Egy pár klasszikus fehér tornacipő kihagyhatatlan a ruhatárunkból. Nyáron szoknyákkal és virágos ruhákkal, télen és tavasszal farmerrel vagy más nadrággal párosíthatjuk. Amíg tiszta, addig biztosan stílusosan fogunk kinézni benne.

Bőrnadrág

Akár mű, akár valódi, a széles szárú bőrnadrágok sokoldalúan felhasználhatók. A bőrnadrágot viselhetjük pulóverrel, edzőcipővel, de elegáns megjelenéshez blúzzal és magas sarkúval is.

Midi ruha

A praktikus, kényelmes és sokoldalú midi ruha nyáron szandállal vagy edzőcipővel, esküvőre vagy hivatalos alkalomra magassarkúval, télen pedig csizmával és harisnyával párosítható - írja az Express.

Ez a sztárok kedvenc frizurája 2024-ben: Jennifer Aniston és Penélope Cruz is ezt viseli

Az év eleji vörös szőnyeges bevonulások leleplezték 2024 legmenőbb fizuráját: Jennifer Anniston és Penélope Cruz is erre a fazonra szavazott, ráadásul nem ők az egyetlenek. Ez a sokoldalú frizura mindenkinek jól áll. Kattints ide a részletekért.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.