Feszes arcbőr pillanatok alatt? Simán!

2010.11.14. 21:18

Sokszor előfordul, hogy jelenésünk van, és a legjobb formánkat kell hoznunk. Hónap vége van, kozmetikushoz elmenni luxus lenne, de kicsit nyúzott, megcsúszott arc néz vissza ránk a tükörből. Mit lehet tenni ilyenkor? Megfutamodni, vagy hozzálátni egy 5-10 perces szépségkúrához? Szerintünk a második opció a nyerő, meg is írjuk, mit kell tenned!

Répakezelés

Mi kell hozzá?
•    4 kisebb répa
•    6 kiskanál méz
•    1 csepp extraszűz olívaolaj


Nincs benne semmi ördöngösség, mégis csodákra képes. Főzd a répákat jó puhára, add hozzá a mézet és az olajat. Ha megvan a szilárd massza, tisztítsd meg az arcod, töröld meg egy érdesebb törölközővel, majd kb.15-20 percre tedd rá a pakolást. Közben masszírozhatod is az arcbőröd. Végül langyos vízzel öblítsd le a maszkot. Feszes és üde lesz a bőröd, a répának köszönhetően pedig eltűnik a szürkeség, és ragyogó lesz az orcád!

 

Forrás: [origo]

 

Aranypakolás
 
Ez az a trükk, amibe kicsit invesztálnunk is kell, viszont a hatás nem marad el. Az ősi indiai ayurvéda gyógyászat nyolc fő ága közül az egyik a megfiatalítás tudománya. Az ayurvédikus krémek, pakolások közül is kiemelkedő a 24 karátos aranyporral kikevert arcmaszk. Száradás után mosd le langyos vízzel, és a csoda nem késik egy percet sem, azonnal ultrafeszessé válik a kezelt bőrfelület. Aranyat tartalmazó termékeket itt rendelhetsz!

Arcjóga

Az arc jógatornáztatása az 57 arc-és nyaki izom megmozgatásán alapul. Ha mind az 57 izmot aktiváljuk, felpezsdül a vérkeringés, és üdébb, feszesebb lesz az arcbőr. Se botox, se drága krémek, egyszerűen mindennap végezd el a gyakorlatokat. Tizenöt perc, nem több. Amellett, hogy megmozgatod az izmaidat, remekül szórakozhatsz, ugyanis ezek a gyakorlatok elég mulatságosak. Tehát 2 in 1: jókat nevetsz, és szépülsz is!


Gyakorlatok:
1. oroszlánarc 1.
2. oroszlánarc 2.
3. meglepett
4. trombitás
5. nyelvesMindegyik gyakorlatot tíz másodpercig tartsd, majd hatszor ismételd meg. Legjobb, ha így kezded a reggelt. A tükör előtt, grimaszolva!

Hány olyan hírességet láttunk már, aki a botoxtól már a homlokát sem tudja összeráncolni, és egy egészségeset sem tud nevetni! Ne te légy a következő mimikátlan jégkirálynő! Próbáld ki trükkjeinket, próbálj meg sokat aludni, és igyál sok-sok vizet, hogy fiatal és feszes maradj!

bőrszépségarcpakolásbőrránckozmetika