Szinte felismerhetetlen! Így nézett ki 14 évesen a világhírű énekesnő

gyerekkori fotó énekesnő Gwen Stefani sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefani halad a korral. A napokban regisztrált a Twitterre, mégpedig egy különleges alkalomból: 25 éve lépett fel először a No Doubt együttessel.

Persze a twittelés nem csak arról szól, hogy a zenészek a munkájukkal "dicsekedjenek", a követők és a rajongók valami személyesre is vágynak. Éppen ezért Gwen pár régi fotóval is kedveskedett nekik, amin a bátyjával szerepel (Eric most 44 éves).

Ez a fotó 1983-ból származik, Gwen ekkor volt 14 éves. Az énekesnőt még akkor is nehéz felismerni, ha többször is alaposan megvizsgáljuk a képet. A ruhát, amit visel, az édesanyja varrta az énekesnőnek.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Az énekesnő 14 évesen és most

A második fotón is hőn szeretett testvérével szerepel az énekesnő. Büszkén mutatják a kamerának kedvenc együttesük, a Madness autogramját.

Forrás: http://twitter.com/gwenstefani
Forrás: http://twitter.com/gwenstefani

Gwen Stefani bátyja Erik is a No Doubt alapító tagja volt, ahol Gwen háttérénekesnőként kezdett. Az egykori kislány ma már az banda énekesnője, testvére pedig 1994-ben kilépett a zenekarból, hogy grafikusként csináljon karriert. Ez be is jött neki, többek között ő rajzolja a nagy sikerű The Simpsons című rajzfilmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.