Sarah Jessica Parker cipő láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet örökké trendi és stílusos, Sarah Jessica Parker lábai egyre förtelmesebben néznek ki - ennek oka pedig egészen biztosan az éjjel-nappal viselt tűsarkú cipellő.

A Szex és New York trendi szinglije nemcsak a világhírű sorozatban hordott szebbnél szebb topánokat - az életben is odáig van a magas sarkú lábbelikért. Szenvedélyének meg is van az eredménye: Sarah Jessica lábfejei eresek és aszottak. Persze a genetika is hozzájárul ahhoz, ha valakinek ilyen a lába, de erre egészen biztosan a sok kényelmetlen topánka sem segít rá.

Northfoto
Northfoto

A színésznő a napokban jelent meg egy New York-i divatgálán, ahol egy mesés, lila színű, hegyes orrú cipőt viselt. Ebben a darabban nagyon is látszott a sztár ronda lábfeje, mely akaratlanul is tönkretette a csinos színésznő szettjét. Sarah Jessica helyében alaposan meggondolnánk, milyen cipőt húzzunk - az eres lábakat nézegetve mi inkább az elöl zárt szandálokra vagy a trendi nyári csizmákra szavaznánk, esetleg Sarah Jessica vásárolhatna néhányat az idei szezon lapos lábbelijei közül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.