Körömlakkorgia a vörös szőnyegen - Heti beauty-mustra

fashion week körömlakk haj Emma Watson szépség Diablo Cody
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakk örök divat, viseljük ruhaként vagy akár a körmünkön. A klasszikus fekete szín mellett idén nyáron újra hódítanak a pasztellszínű körömlakkok - a vörös szőnyegen is.

A körömlakknál idén minden belefér, a sminknél viszont még a sztárok sem csak a feltűnőségre esküsznek: egy kis szempillaspirállal, pirosítóval könnyen kiemelik természetes szépségüket. A frizurák között hódít a rövid, arra viszont érdemes lenne egyeseknek odafigyelniük, hogy a végeredmény ne legyen túl maszkulin.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Lakkmánia

Ez a dili nem új keletű, gondolj csak a lakkbőr ruhadarabokra, lakkbőr kiegészítőkre és persze a legendás lakkcipőre, nem is beszélve a körmök lakkozásáról. Ez alkalommal sztárjaink lakkválasztási szokásait vettük górcső alá, talajmentén. Idén már taglaltuk, milyen színű cipőhöz milyen színű lakkot választanánk, de lássuk a sztárokat! Az idei szezon favoritjai a fekete és a pasztell árnyalatok, különösen a pasztellszürke, ez nem vitás. Az ismert tévés műsorvezető, Kerri Kasem kis feketéjéhez és spagettipántos szandáljához nem meglepő módon a fekete színt választotta, míg Cote De Pablo és Cobie Smulders a pasztellszürkére voksoltak.

AFP
AFP

Megkurtítva

Új évszak, új külső! 2010-ben Emma Watson rendesen felkavarta az állóvizet új frizurájával. A fiatal színésznő a '60-as évek divatját idézve vágatta haját rövid, fiús fazonra. Valorie Curry valami hasonlóval próbálkozott, igaz, csekélyebb sikerrel. A színésznő kurta hajkölteménye inkább emlékeztet minket egy tizenkét éves újságkihordó kisfiú fizimiskájára, mint egy merész és pikáns újításra. Ha már kurtításról van szó, Jenna Elfman bolondosan előreomló tépett fazonja már szerencsésebb döntés volt, azonban egy kevés volumennövelő jótékony hatása elől neki sem kellett volna elmenekülnie.

AFP
AFP

A vakolat már a múlté

A kevesebb sokszor több, szól a mondás, és valljuk be őszintén, ebben nem kevés az igazság. Nem is beszélve arról, hogy a férfitársadalom is módfelett értékeli a hölgyek visszafogott megnyilvánulásait. Finom textúrájú alapozó, leheletnyi pirosító, hangsúlyos pillák, végül pedig halvány rúzs az ajkakra! Lake Bell vörös hajkoronájához és természetes loknijaihoz különösen jól passzol a visszafogott smink. Marcia Gay Harden földig érő, vajsárga estélyiéhez és drágakővel ékesített kiegészítőihez is remek választás a natúr make-up.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.