Majdnem kopaszra borotválta a fejét Charlize Theron

kopasz haj Charlize Theron rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merész változtatásra szánta rá magát a gyönyörű és sikeres Charlize Theron. A sztár aranyszőke, vállig érő frizuráját nagyon rövid fazonra cserélte - ahogy azt a róla készült fotók sejtetik.

A 36 éves színésznőt a minap kapták lencsevégre Beverly Hillsben, amikor épp féléves kisfiát, Jasont cipelte karjaiban. A sztár egyszerű, hétköznapi ruhát, a fején pedig kalapot viselt. Ez utóbbit valószínűleg azért, hogy eltakarja, ami nyilvánvaló: fiúsan rövidre vágatta gyönyörű haját. Az a hír járja, hogy a színésznő egy filmszerep kedvéért vállalta be a merész váltást: a Mad Max 4-ben szerepel majd.

Northfoto
Northfoto

Az ehhez hasonló átváltozás nem szokatlan a szép színésznők között, hiszen Demi Moore, Sigourney Weaver és Natalie Portman is megszabadultak már fürtjeiktől. A színésznő valószínűleg remekül néz ki rövid hajjal is, hiszen Az asztronauta című filmben már láthattuk rövidre nyírt frizurával, ami nagyon jól állt neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.