fashion week karácsony szoknya elegáns ünnep ruha pamut
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben otthon, családi körben ünnepelnek, és bár senki sem szeretne mackónadrágban állni a fa alatt, azért egy kényelmetlen tűsarkúban sem jó feszengeni ilyenkor - mégiscsak a legközelebbi rokonainkkal vagyunk.

Már karácsony előtt egy-két hónappal tele lesznek az üzletek polcai csinos koktélruhákkal, csábos magas sarkúkkal és flitteres kiegészítőkkel. És bár ezeknek a legnagyobb része kitűnő viselet egy céges fogadáson vagy éppen egy fergeteges szilveszteri buliban, a meghitt családi ünnepre körültekintőbben kell választanunk. Most olyan ruhákat mutatunk, amelyek csinosak, mégsem feszengősen elegánsak, így kényelmesek az otthoni ünnepléshez.

Álcázott elegancia

Egy kényelmes pamutszettben is lehet elegáns az ember, minden csak körítés kérdése. A gombos díszítésének köszönhetően a New Yorker pamutfelsője elegánsabbnak hat, mint a többi hasonló darab. Ha pedig egy stílusos bőrcipővel és egy extrább táskával párosítjuk, biztosan nem nyúlunk mellé.


1. Fekete hosszú ujjú felső - H&M 2490 forint, 2. Gombos pamutfelső - New Yorker 8990 forint
3. Fekete nadrág - H&M 2990 forint, 4. Fehér, lapos bőrcipő - Vagabond 21.990 forint
5. Csipkés táska - Bershka 6995 forint

Bőven

Egy vastag szövetruha is lehet kényelmes, csak a szabása legyen olyan bő, hogy könnyedén mozoghassunk benne. Ezt is lapos cipővel ajánljuk.


1. Kék ruha - H&M 5990 forint, 2. Harisnya - Topshop 6 font
3. Mintás kendő - Bershka 3595 forint, 4. Lakkcipő - Vagabond 19.990 forint

Szoknyában

Akik a szoknyát szeretik, biztosan erre a ruhadarabra voksolnak az ünnapek alatt is. Ha egy galléros, puha blúzzal párosítjuk, és ehhez is lapos lábbelit húzunk, ebben sem feszengünk majd az este folyamán.


1. Fehér felső fekete gallérral - Springfield 7995 forint, 2. Csipkés szoknya - F&F 4500 forint,
3. Ezüst retikül - Asos 27,77 euró, 4. Ezüstbetétes cipő - Bershka 11.995 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.