Merész ruhát viselt Yoko Ono

Forrás: AFP -
Beatles Ringo Starr Paul McCartney Yoko Ono Grammy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötvenéves jubileumuk alkalmából egy dal erejéig az idei Grammy-gálán összeállt a The Beatles, azaz két élő tagja, Paul McCartney és Ringo Starr. Az eseményről Yoko Ono sem hiányozhatott. 

A zenészek a Queenie Eye-t adták elő a Grammy közönségének, a produkciót pedig a csodaszép Julia Roberts konferálta fel. Ringónak azonban nem ez az egy fellépése volt aznap este, egy saját dallal is színpadra állt.

Forrás: AFP

A Grammyn részt vett John Lennon özvegye, Yoko Ono is, aki a jövő hónapban tölti be a 81. életévét, ám fittyet hányva a korára merész, dekoltált kosztümöt viselt.

Forrás: AFP

Úgy tűnik, a Beatles-tagok és Ono közötti legendás viszálykodás is a múltté. Paul McCartney sokáig az asszonyt hibáztatta a zenekar felbomlásáért. Yoko, Paul és Ringo régi barátokként üdvözölték egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.