Tilda Swinton öltöny cipő vörös szőnyeg Berlin filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy bizarr szandált és egy uniszex öltönyt kapott magára a The Grand Budapest Hotel című film berlini premierjén. Fura választás...

Tilda Swinton ismét elérte, hogy csak rá figyeljenek a vörös szőnyegen, Berlinben. Az utánozhatatlan brit színésznő nem egy elegáns, nőcis ruhakölteményt választott az eseményre, hanem egy igencsak maszkulin öltönyt. Lehetséges, hogy azért döntött így, mert a The Grand Budapest Hotel forgatásán szinte csak és kizárólag férfiak vették körül.

Forrás: AFP

Na de miért választott ehhez a letisztult öltönyhöz egy szörnylábra emlékeztető, borzalmas lábbelit? Persze nem kellene meglepődnünk, hiszen korábban előfordult, hogy a híresség pizsamában vonult végig egy filmes eseményen. De nem rettent meg akkor sem, amikor százlábúak lepték el az arcát. A különc Tildát így szereti a filmes szakma, a közönség és mi is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.