Sztárparádé Londonban - Peaches Geldof is ott volt

Forrás: Northfoto -
divatbemutató Peaches Geldof Sophie Ellis Bextor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja az F&F bemutatta a 2014-es őszi-téli kollekcióját az angol fővárosban. A divatbemutatón a Life.hu is ott volt. Mielőtt elárulnánk, mi is lesz a trend idén ősszel, bemutatjuk az esemény sztárvendégeit.

Igazi sztárparádé volt a londoni Somerset House-ban csütörtök délután. Nemcsak mi, újságírók és divatbloggerek vettünk részt az eseményen, de Európa több országából számtalan divatmániás is érkezett a bemutatóra. Persze ahogy az lenni szokott, jónéhány híresség is kíváncsi volt a legújabb trendekre: az angol valóságshow sztárok mellett ott volt a világszerte ismert énekesnő, Sophie Ellis Bextor is, akinek nemrég jelent meg legújabb lemeze. Sophie igen visszafogottan öltözött fel az eseményre: búzakék ruhájával, fehér blúzával és inkább kényelmes, mint dögös szandáljával olyan volt, mint egy egyszerű, de nagyon bájos fiatal lány.

Peaches Geldof és Sophie Ellis Bextor Forrás: Northfoto, F&F

A kint igen népszerű The Only Way is Essex valóságshow két sztárja, Sam és Billie Faiers is részt vettek a bemutatón, csak úgy, mint például az Anglia-szerte ismert celeblány, Lucy Mecklenburgh. Sőt, a hétfőn, 25 évesen elhunyt Peaches Geldof is ott volt a sztárvendégek között. Bob Geldof lányát a hét elején találták holtan, halálának körülményei még ismeretlenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.