Halle Berry, Jennifer Aniston vagy Jessica Simpson dögösebb a saját parfümreklámjában?

Forrás: http://www.halleberryfragrances.com -
kampány fotó parfüm Jessica Simpson Halle Berry Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor egy világsztár saját nevével fémjelzett parfümöt dob piacra, akkor általában a kampányfotókon is ő szerepel. És mivel minél több darabot szeretnének eladni belőle, így nem árt, ha az adott híresség a dögösebbnél is dögösebb. Idén nyáron Halle Berry, Jennifer Aniston és Jessica Alba is új parfümmel jelentek meg, de vajon melyikük illatát látjuk a legszexisebbnek?

Jessica Simpson nem bízta a kampányfotókat a véletlenre: a vad angyal motívumot választotta. Az angyali fürtök és éteri fények mellett a vadságot a gigadekoltázzsal emeli a képletbe. Természetesen a kacsaszáj sem maradhat el.

Halle Berry Wild Essence néven dobta piacra új illatát. A kampányfotón áttetsző fekete ruhában, párától csillogó bőrrel és vízes hajjal pózol. Valaki meg tudná mondani a fotót nézve, hogy a színésznő 48 ÉVES?!

Forrás: http://www.halleberryfragrances.com

Jennifer Aniston is idén nyáron rukkolt elő új illattal, ő a teste helyett az arcában és a tekintetében bízik - na, meg a meztelen vállára omló vizes tincsekben.

Melyik sztár a legdögösebb a saját kampányában?

Melyik sztárillatból adtak el a legtöbbet a világon?

Nem Jennifer Lopezhez, Sarah Jessica Parkerhez vagy Britney Spearshez kötödik a legtöbbet eladott sztárillat, hanem meglepő módon Liz Taylorhoz. A legendás színésznő önmagában megtestesítette azt, amiért az ember parfümöt vásárol. Csillogás, luxus, tehetség, hedonizmus - és persze az elkerülhetetlen vég. Azt azonban kevesen tudják, hogy a parfümök több pénzt hoztak neki, mint az összes filmje együttvéve. Különösen igaz ez az Esteé Lauderrel kötött megegyezésére, mely után piacra dobták a Liz nevével fémjelzett White Diamonds parfümöt. Csak ez az egy fajta 60 millió fontot hozott a konyhára, Liz többi illata pedig még hetvenet. További parfümlegekről ebben a cikkünkben olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.