Éljen a fokhagyma-popsi! Ismét alsónadrágban gyönyörködhetünk David Beckhamben

Forrás: www.hm.com -
fehérnemű kampány kép David Beckham fotó alapdarab ing focista férfidivat futballsztár alsónadrág kapszulakollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori futballista hol nadrágban, hol anélkül mutatja meg a H&M legújabb kampányában, milyen ruhadarabokra van szüksége egy igazi férfinak.

Már Tommy Hilfiger is megmondta anno: David Beckham abszolút az évszázad férfimodellje. Bármihez is adja az arcát – és nem utolsósorban izmos testét –, az garantáltan sikeres lesz.

Forrás: www.hm.com

Tudja ezt jól a H&M is. A svéd márka nem most kezdett el együtt dolgozni az exfocistával, akit általában alsónadrágig vetkőztetett egy-egy kampánya erejéig.

/1501/David2015121113924

Beckhamet azonban ezúttal nem csupán hiányos öltözékben csodálhatjuk meg: a H&M-mel karöltve létrehozott kapszulakollekciójában csupa olyan ruhadarabot is visel, amelyre elmondása szerint minden férfinak szüksége lehet. Nekünk már csak egyetlen dolgunk maradt: eldönteni, hogy ingben vagy anélkül nyálcsorgatóbb látvány az aranylábú exfutballsztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.