Illusztris társaság jött össze a New York-i divathéten - Anna Wintournak pedig nincs jó pókerarca

North West Kim Kardashian Kanye West Beyonce Divathét Anna Wintour New York-i divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég magas volt az egy négyzetméterre jutó világsztárok száma Kanye West bemutatóján. Természetesen a nagyasszony, Anna Wintour is tiszteletét tette, ám láthatóan nem viselte jól a gyerekzajt. Hogy ki visz ilyen eseményre egy kisgyereket? Megmutatjuk!

Kanye és az Adidas kollaborációjának eredményét csütörtök este mutatták be a divathéten. Az első sorokban "mindenki" ott volt, aki számít: Beyoncé és JayZ, Kim Kardashian, aki természetesen kislányát is elhozta, és Anna Wintour.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Kezdetben még Anna együtt fotózkodott Kimmel és Kanyével, ám arra azért nem vennénk mérget, hogy valóban boldog volt a gondolattól, hogy a celebpárral kerülhet egy szelfire. Már csak azért sem, ahogyan Kim Kardashiannak sikerült felöltöznie a bemutatóra....

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Később azonban már a Vogue mindenható úrnője a képek tanúsága szerint láthatóan nem élvezte annyira a gyereksírást, semmi kedve nem volt Kanye zajos sikeréhez. A Daily Mail fotóján ez méginkább látszik. A kicsi Norh ugyanis nem mutatott túl nagy érdeklődést a bemutató iránt, így az édesanyja még a vége előtt távozott vele a backstage-be, Annát pedig zavarta a felfordulás. De nem csak ő volt ezzel így - más divatújságírók is azt nyilatkozták, hogy nagyon idegesítő volt a gyereksírás.

Forrás: AFP/Fernanda Calfat

A bemutatón egyébként ott volt még Rihanna is, aki ismét szupercsinos volt:

Alexander Wang divattervező Rihannával Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

És persze az elmaradhatatlan Jenner klán.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Te vinnél kisgyereket egy ilyen eseményre?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.