Gryllus Dorka ruha roma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tradicionális roma kultúrát felelevenítő, modern darabokba öltöztetett hírességeket Varga Erika, divattervező. Gryllus Dorkát olyannyira megihlették a ruhadarabok, hogy komoly változásokra szánta el magát. 

Roma stílusú ruhákba bújtatta az Örkény Színház ismert színésznőit Varga Erika, divattervező: Für Anikó, Ónodi Eszter, Hámori Gabriella és Pető Kata a roma kultúra napján, április 8-án vonultak végig a virágmintás szettekben. Gryllus Dorka, aki észbontóan fest ezekben a darabokban, még a ruhatárán is változtatott az élénk színek hatására.

Forrás: TMC Management

"Nagyon kedvelem Erikát, csodálatos ember, és ez a ruhái­ban is tökéletesen megjelenik: izgalmasak, színesek és rendkívül egyediek. Bár én alapvetően a szürke-fekete kombinációkat kedvelem, idén eldöntöttem, hogy felkérem, segítsen egy kicsit „kiszínezni" a gardróbomat ezekkel a tradicionális roma kultúrát felelevenítő, modern darabokkal" - mondta a csinos színésznő a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.