Jennifer Aniston esete a fehérrel - istenien áll neki!

Forrás: AFP -
esküvő menyasszonyi ruha házasság Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oly sok évnyi várakozás után eljött végre a pillanat: másodszor is oltár elé állt Jennifer Aniston. Már tűkön ülve várjuk, hogy láthassuk A RUHÁRÓL készült fotókat, addig is nézzétek meg, hogy áll a színésznőnek a fehér az életben és a filmvásznon. No, és persze megmutatjuk azt is, mi miben adtuk volna őt férjhez!

Ilyen a klasszikus Aniston-stílus: egyszerű, egyenes, lépcsőzetesre vágott frizura, finom smink, klasszikus szabás némi villantással fűszerezve. Jennifernek jól áll a fehér, mostanában azonban többnyire a fekete, a bordó és az ezüst mellett teszi le a voksát.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Ugyanaz a haj, ugyanaz a smink, csak a ruha hossza más. No meg egy picit extra cipellő. Uncsi? Dehogy! Jenniferes? Hát persze!

Forrás: AFP/Mike Windle

Na jó, ez az együttes nem teljesen hófehér, de majdnem. Végre egy kis rafinéria!

Forrás: AFP/Jason Merritt

Nem tagadjuk, ez a darab nagy kedvencünk a színésznőtől. Ugyan nem fehér, de csodás a színe, a fazonja, ugyanilyen stílusú darabot adtunk volna a színésznőre az esküvője napján.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A Kellékfeleség című filmben mindössze egyszer viselt Jen fehéret, és ezt mi nagyon bánjuk - istenien áll neki ez a szín!

Forrás: Northfoto

No ez a fotó sem ma készült... Hogy honnan tudhatjuk? Nézzétek csak meg a szélfútta, hanyag hullámokat! Ez még a régi Jennifer volt egy régi fodrásszal.

Forrás: Northfoto

Ahogy itt is. De a mosolya, az örök.

Forrás: Northfoto

Ismét egy kellemes pasztell, és egy, a színésznőtől merőben szokatlan fazon. Kár; mi imádjuk, amikor a görögös stílust részesíti előnyben, pláne azért, mert tudjuk, hogy Jen görög származású.

Forrás: Northfoto

No és ilyen az, amikor Jen megmutatja tökéletes virgácsait. Az azonban biztos, hogy nem rövid ruhát választott a lagzijára.

Forrás: Northfoto

Végül pedig jöhet egy kis álmodozás: Mi ezekben a holmikban tudjuk elképzelni, hogy oltár elé állt a földkerekség egyik legnépszerűbb színésznője.

Forrás: style.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.