Új fejtetkójával borzolja a kedélyeket Chris Brown

Vénusz Chris Brown rapper tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A balhés rapper a görög nemzeti kultúra egyik legfontosabb női alakját, a milói Vénuszt varratta tarkójára. Egyesek gyanítják, néhány unatkozó ügyvéd hamarosan be is perelheti miatta.

Chris Brown közösségi oldalán dicsekedett el nem mindennapi tetoválásával: maga a milói Vénusz figyel a rapper tarkójának jobb oldaláról. Sajnos a The Guardian cikke szerint nem mindenki fogadja kitörő lelkesedéssel Rihanna verekedős exbarátjának tetkóját.

Forrás: Instagram/Chris Brown

Egy újság címlapján közzé tett, Aphroditét ábrázoló rajz miatt, melyen a szerelem istennője bemutat a világnak, a görögök már bepereltek egy német lapot. Azzal indokolták tettüket, hogy a címlappal nemzeti jelképüket becstelenítették meg.

A görög válság kezeléséről szóló címlap esetéhez hasonló megbotránkoztatást válthat ki Chris Brown új tetoválása: hiszen, melyik görög állampolgár látná szívesen nemzeti szimbólumukat egy nőket verő, állandóan balhézó és drogbotrányokba keveredő sztáron?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.