susan griffiths Marilyn Monroe show Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaliforniai Susan Griffiths Marilyn Monroe hasonmásaként keresi a kenyerét évtizedek óta. Az elképesztő hasonlóságra egykori kollégái hívták fel a figyelmét, ő pedig kiaknázta az ebben rejlő TÉNYLEG fantasztikus lehetőségeket. 

Az 55 éves bombázó a hasonlóságnak köszönhetően szerepet kapott Tarantino Ponyvaregényében, később a GQ magazin kérte fel, hogy pózoljon nekik. Ezekért és a számos fellépéséért persze bőven megkérte az árát, ezidáig több mint 4 millió amerikai dollárt keresett.

Susan világhírességek között: Billy Zane, Quentin Tarantino és Dylan Walsh társaságában. Szerepelt a Pulp Fiction-ban és kedvenc sorozatunkban, a Nip/Tuck-ban is. Forrás: susangriffiths.com

Susan elárulta 21 éves koráig egyetlen filmet sem látott Monroe-ról, de azóta nem csupán pózolni tanult meg Marilyn-módra, de énektudását is fejlesztette a showbiznisz kedvéért.

Susan és Marilyn Forrás: AFP, Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.