Cynthia Nixon apácának öltözött, és közben mellett is villantott

Forrás: AFP -
sorozat filmfesztivál vörös szőnyeg Szex és New York Berlin Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York sztárja egy kissé furcsa ruhát választott a berlini filmfesztiválra.

Szexi apácának öltözött Cynthia Nixon a berlini filmfesztivál a The Quiet Passion című film bemutatójára.

Forrás: AFP

A Szex és New York Mirandáját, aki legutóbbi megjelenéséhez képest most nagyon összeszedte magát, nem lehetett figyelmen kívül hagyni, hála kissé furcsa szabású ruhájának mély dekoltázsának. Nektek hogy tetszik?

Hogy tetszik Cynthia Nixon ruhája?

Pamela Anderson a dögös fiait szexi idomokkal kísértehttp://www.life.hu/trend/20160212-pamela-anderson-dogos-ruhaban-kiserte-fiait-a-voros-szonyegen.htmlAz egykori Baywatch-lány büszke szülőként vonult fiaival, akik minden bizonnyal rendkívül jó géneket örököltek szüleiktől! Trend--Durva bakik és mesés ruhák - Stílusmustra a BAFTA díjátadórólhttp://www.life.hu/trend/20160215-ezek-voltak-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-2016ban-a-bafta-dijatadon.htmlA várakozásokhoz híven a legnagyobb hollywoodi sztárok is Londonba utaztak a brit filmes akadémia 10. díjátadójára. A BAFTA az utolsó nagy filmes esemény az Oscar előtt, így természetes, hogy mindenki nyerni és tündökölni akar. Nézzük, ez utóbbi kinek sikerült a legjobban! TrendAFPCinthya Dictator szexi boszinak öltözött a Story-gálára: Fotók!http://www.life.hu/trend/20160214-cintya-dictator-szexi-boszinak-oltozott-a-story-galara-es-varga-viktor-nelkul-erkezett.htmlA szombat esti gálán volt popsivillantás, számtalan hibátlan dekoltázs és persze mennyei ruhakölteményekből sem volt hiány. Érdekes módon Cinthya Dictator ezegyszer egyik kategóriába sem esett bele. Trend--Merész! Millie Mackintosh dekoltázsa mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20160212-millie-mackintosh-valosagshow-sztar-dekoltazsa-mindent-vitt-a-zoolander-2-premierjen.htmlA Made In Chelsea valóságshow sztárja nem bízta a véletlenre megjelenését a Zoolander második részének londoni premierjén. Trend--Próbáld ki! Natúr smink randirahttp://www.life.hu/trend/20160208-termeszetes-smink-randira.htmlA természetes szépség híve vagy? Randira is választhatsz egyszerű és letisztult sminket, ami kiemeli a kisugárzásodat. Várady Polett megmutatja, hogyan készíts natúr, mégis csábító make-upot! Trend--Hatalmas dekoltázzsal borzolja a kedélyeket Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20160212-jennifer-lopez-enekesno-hatalmas-dekoltazsa-instagramon.htmlA formás idomairól (is) híres énekesnő Instagram oldalán köszönt be a rajongóinak Las Vegas-i koncertje végén.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.