Feszülős fürdődresszben csábít a leghíresebb plus size modell, Ashley Graham

Forrás: Instagram/Ashley Graham -
Sports Illustrated plus size modell különkiadás Ashley Graham magazin fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőies idomairól híres szépség újabb ízelítőt tett közzé a Sports Illustrated magazin különkiadásában megjelent fotósorozatából.

Ashley Graham tudja, hogyan kell felhergelni Instagram oldalának követőit.

Forrás: Instagram/Ashley Graham

A 28 éves plus size modell a történelem során először szerepelhetett a Sports Illustrated magazin Swimsuit Issue fürdőruhás különkiadásának (egyik) címlapján, nemrég pedig itt megjelent fotósorozatának újabb elemét osztotta meg közösségi oldalán.

Divatikonok, akikre 2015-ben figyeltünk fel

Az idei évben a klasszikus értelemben vett szépségek kicsit háttérbe szorultak, helyettük pedig a formabontó egyéniségek hódítottak. Példamutató stílusérzék, egyediség, szabálytalanság és kellő dekadencia – ezek jellemzik 2015 divatikonjait. A Life.hu cikkéért kattints ide!

DJ Seherezádé nagyon különleges frizurát csináltatott - Rá sem ismerni!http://www.life.hu/trend/20160218-dj-seherezade-a-valovilag-egykori-sztarja-kulonleges-frizuraval-rukkolt-elo.htmlA szőke szépség gyönyörű hajfonattal pózolt, amelytől teljesen megváltozott a kinézete. Trend--Micsoda átváltozás! Blake Lively vörös frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20160218-voros-lobonccal-hodit-blake-lively.htmlBlake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, ráadásul mindig képes a megújulásra, most például vörösre festette loboncát. TrendOrigoVisszatért a kifutóra a modell, akinek egy tampon miatt amputálták a lábáthttp://www.life.hu/trend/20160218-lauren-wasser-modell-visszatert-a-kifutora-miutan-egy-tampon-miatt-amputalni-kellett-a-labat.htmlA 28 éves Lauren Wasser a napokban a New York-i divathéten szerepelt kifutós modellként. Trend--Visszatért a kifutóra a modell, akinek egy tampon miatt amputálták a lábáthttp://www.life.hu/trend/20160218-lauren-wasser-modell-visszatert-a-kifutora-miutan-egy-tampon-miatt-amputalni-kellett-a-labat.htmlA 28 éves Lauren Wasser a napokban a New York-i divathéten szerepelt kifutós modellként. Trend--Katalin hercegné nem elég merész?http://www.life.hu/trend/20160217-katalin-hercegne-nem-eleg-meresz-sminkelesben.htmlÚjabb kritika érte Katalint: egy sztársminkes szerint nem elég bevállalós a hercegné - már ami a sminkelést illeti. Trend--Kate Hudson még nyúzottan is gyönyörű - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160216-kate-hudson-stilusosan-utazik-hiaba-a-hosszu-ut-o-igy-is-gyonyoru-foto.htmlEgyeseket roppantul megvisel egy több órás repülőút. A sztár biztosan nem közülük való, hiszen a minap róla készült felvételeken szinte ragyog a leszállás után. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.