Fáj a lábad a magassarkútól? Ezzel a trükkel többé nem fog!

fashion week magassarkú cipő tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádod a csodás cipőket, melyekben igazi királynőnek érezheted magad, de egy idő után már alig várod, hogy megszabadulj tőlük? Segítünk, hogy orvosold ezt a problémát!

A trendi és csodás darabok viselete szinte kötelező egy hétvégi bulin, azonban sose felejtsük el, hogy meddig kínozhatjuk magunkat bennük. Oké, a szépségért meg kell szenvednünk, de a következő trükk segítségével talán könnyebben veszed majd az akadályokat.

Forrás: Thinkstock

A módszer a következő:

Válassz a méretedhez passzoló cipőt. Ha ez megvan, minden lépésnél ügyelj arra, hogy ne a talpad, hanem a sarkad érintse először a talajt. És ez miért működik annyira jól? Ezzel a módszerrel az egész testsúlyod a sarkadra nehezedik, így nem fogsz sebes lábakkal hazatántorogni.

A magassarkú cipő három év alatt tönkreteszi a lábat

Az ilyenfajta cipők eleinte megerősíti ugyan a bokakörnyéki izmokat, ám három év után megfigyelhető, hogy felborul a lábfej mozgási egyensúlya - állítják a szakértők. Kezdjünk aggódni?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.