Elképesztő színek és minták: Itt a legújabb hajtrend!

Forrás: Instagram/jaymz.marsters -
fashion week frizura fotó színes haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram-szakértők most arra bíztatják a hajfestés kedvelőit, hogy a lenőtt tincsekkel ne forduljanak egyből fodrászhoz, hanem inkább válasszanak egy szerintük sokkal menőbb módszert. 

Az elmúlt hat hónapban óriási népszerűségnek örvend az a hajtrend, amit egy fodrász kezdett el reklámozni a közösségi oldalakon. Jaye Harkness egy szingapúri blogger, aki egy különleges "olajréteget" vitt fel a hajára, mellyel az több színben kezdett el pompázni. Ezt megmutatta a követőinek is, akik rögtön saját maguknak is szerettek volna egy hasonló frizurát - írja a Daily Mail.

Forrás: Instagram/jaymz.marsters
Forrás: Instagram/jaymz.marsters

Neked tetszik az új trend?

Neee! Itt a felcsatolható férfikonty

Szomorúan láttuk, hogy az interneten már könnyűszerrel beszerezhető 10 dolláros összegért a felcsíptethető, így bármikor leszerelhető férfikonty. Fotó!
Hogyan készül az esküvői smink? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20160406-igy-keszul-az-eskuvoi-smink.htmlAz esküvődre készülsz, de azt még nem tudod, hogy milyen sminket válassz a nagy napra? Íme, egy lehetőség Várady Polett sminkestől! Trend--Som-Balogh Edina végtelen hosszú lábakat villantotthttp://www.life.hu/trend/20160406-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-miniruhaban-villantotta-meg-vegtelen-hosszu-labait.htmlA Barátok közt sztárjánál is tombol a tavasz, és egy szexi kisruhában pózolva köszöntötte a napsugarakat. Trend--Így kell menyasszonyi ruhában pisilni: Videó!http://www.life.hu/trend/20160405-video-ami-bemutatja-hogyan-kell-a-nagy-menyasszonyi-ruhaban-pisilni.htmlHa szerencsés vagy, erre a tanácsra csak egyszer lesz szükséged az életedben, de akkor nagyon. TrendOrigoBrooklyn és David Beckham együtt mentek tetováltatnihttp://www.life.hu/trend/20160404-brooklyn-beckham-elkiserte-apjat-tetovaltatni.htmlDavid Beckham testén lassan nem lesz olyan bőrfelület, amit ne borítana be valamilyen varrat. A visszavonult focista néhány napja tetováltatott ismét, és nem kellett egyedül elviselnie a fájdalmas műveletet. Trend--A hónap sminktrükkje: a napcsókolta hatáshttp://www.life.hu/trend/20160401-a-honap-sminktrukkje-s-pirosito.htmlEbben a hónapban a ragyogást fokozó sztártermék az arcpirosító. Az egészségtől kipirult orcák természetességének a titka a visszafogott bőrtónushoz illeszkedő árnyalatokon múlik. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit a pirosítóról! Trend--Mostanság köldökig érő csizmácskákban flangál Rihannahttp://www.life.hu/trend/20160404-mostansag-koldokig-ero-csizmacskakban-flangal-rihanna.htmlRihanna általában a trendi, laza és szexi stílust képviseli, ám néha elveti ugyan a sulykot, és utcalánynak öltözik. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.