Liptai Claudia pink ruhás terhesfotójáért őrül meg az internet

terhesség Liptai Claudia várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már alig várjuk, hogy mit visel majd ma este Liptai Claudia A Nagy Duettben, de addig is vigasztalódhatunk a facebookjára feltöltött fotójával, amelyen csodálatosan néz ki. A szép műsorvezető azt vallja, várandósan is viseljünk színeket. 

Nem csak mi, Claudia oldalának követői is odáig vannak ezért a felvételért és ennek hangot is adtak, ezekből válogattunk.

"Kedves Claudia! Ön egy igazi példakép minden nő számára. A szépeség relatív, így azt megvitatni itt a képek alatt, hogy Ön szép-e vagy sem, nem lehet. De a kisugárzása, a szakmai teljesítménye, a humora, az anyai oldala, és ahogy mindezt összhangba hozza, szerintem nem vitás, hogy példa értékü. Kívánom, hogy ez kísérje élete végéig!"

"A terhes nők a legcsinosabbak klaudia ennél szebb öröm nincs a világon teljes szívemből kívánom hogy mind kettőtöknek sok erőt egészséget és boldogságot kívánok."

"Igazi NŐ!!!!! Claudia Neked minden jól áll!!!! Jó izlésed van és szép vagy!!!!"

"Kedves Klaudia !! Ne szégyeld mutatni a pocidat olyan szép mikor egy terhes nőnek látszik a benne növekedő kis csöppség , jó lenne látni én nagyon szeretném"

Palvin Barbi behisztizetthttp://www.life.hu/trend/20160528-palvin-barbi-a-magyar-fashion-awardson-hisztizett.htmlA magyar Fashion Awardson durcáskodott a magyar szupermodell, Palvin Barbara. Trend--Liptai Claudia az ezerarcú díva - Minden korszakát imádtuk - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20160515-liptai-claudia-az-ezerarcu-diva.htmlA Life.hu egyik kedvenc műsorvezetője a jelenleg várandós Liptai Claudia. Nincs olyan műsorformátum, amelybe ne vinné bele saját személyiségét, mindig spontán, vicces, elképesztően gyorsan reagál a színpadi történésekre, és nem utolsósorban bombanő. Trend--Jesszus! Mi történt Victoria Beckham lábával?http://www.life.hu/trend/20160410-mi-tortent-victoria-beckham-labaval.htmlA sztár a kínai Vouge címlapján szerepelt a napokban. Pár kép azonban kissé furcsára sikeredett, mely a rajongóknak is feltűnt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.