Így még nem láthattuk a teniszcsillagot! Elképesztően nézett ki Serena Williams

Sharon Stone Chrissy Teigen Lupita Nyong'o Dakota Fanning Christina Hendricks Serena Williams Cate Blanchett Elle Fanning
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten valamennyi celebnő igyekezett a legjobb formáját hozni, akár filmbemutatóról, akár díjátadóról vagy más partiról volt szó – ki több, ki kevesebb sikerrel. Nézzük, kinek hogy sikerült bevennie a vörös szőnyeget.

Virágba borult színésznők

A hamvas Elle Fanning és a ma is bomba formában lévő Sharon Stone is a virágokra tette le a voksát a héten.

Elle Fanning, Sharon Stone Forrás: AFP

Kinek áll jobban a virágminta?

Estélyi, ahogy még nem láttuk

Serena Williams ritkán mutatkozik ennyire csillogó darabban, a teniszcsillag azonban ezúttal a tutira ment a saját filmjét bemutató premieren. A stílusikonná avatott Lupita Nyong'o is kitett magáért a héten: az Oscar-díjas színésznő igazi dívaként vonult végig a Tony-díjátadó gáláján.

Lupita Nyong'o, Serena Williams Forrás: AFP

Melyik estélyi ruha jön be jobban?

A kis fekete újraértelmezései

A mindig dögös Chrissy Teigen még csak néhány hónapja adott életet első gyermekének, máris igazi dívaként jelent meg nemrég egy hollywoodi eseményen. Cate Blanchett is a feketére tette le a voksát a Tony-gálán: merész fazonú ruháját nem lehetett nem észrevenni.

Chrissy Teigen, Cate Blanchett Forrás: Northfoto, AFP

Melyik kis fekete a szebb?

A kék ötven árnyalata


Dakota Fanning rövid kis ruhában villantotta meg lábait egy Los Angeles-i filmbemutatón, míg ugyanitt a dús idomú Christina Hendricks is tiszteletét tette egy hasonló árnyalatú, nőies formáit kiemelő ruhában.

Dakota Fanning, Christina Hendricks Forrás: AFP

Melyik ruha volt telitalálat?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.