Dobó Kata hosszú lábakat villantott

vékony Dobó Kata fotó elegáns ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös színésznő most újból megmutatta, milyen szépséges az alakja, ám a bejegyzése láttán picit meg is ijedtünk. 

Kata legújabb fotója igazi karácsonyi hangulatot kölcsönöz. Bár a kötött pulcsi és a hozzá illő fekete szoknya nagyon jól néz ki a színésznőn, a lábai mégis kissé vékonynak tűnnek az alakjához képest. Lehet, hogy csak a kép miatt látjuk így, de mintha a kisgyermekes édesanya túlságosan sokat fogyott volna az elmúlt időben. Bármi is az igazság, Kata így is fantasztikusan néz ki!

Dobó Kata (@katadobo) által közzétett fénykép,

Dobó Kata dögös frizurára váltott

Dobó Kata elképesztően dögös fotót posztolt a Facebook-oldalára. A színésznő teljesen megújult külsejét mutatta meg rajongóinak, akik mind elámulta tőle! Nagyon jól áll a sztárnak az új frizura.
Sokkoló szettek és dögös öltönyök - Éves pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20161206-eves-pasimustra-hollywood-voros-szonyegerol.htmlNemcsak a nők, a férfiak is kitettek magukért 2016-ban. A számtalan vörös szőnyeges eseményen tőlük is láthattunk izgalmas, meglepő és kifejezetten dögös szetteket. Mutatjuk is a legmeghatározóbb darabok! TrendAFPHarry herceg barátnője, Meghan Markle nyaklánccal bizonyítja szerelméthttp://www.life.hu/trend/20161207-harry-herceg-baratnoje-nevuk-kezdobetuit-viseli-nyakaban.htmlMeghan Markle és Harry herceg fülig szerelmesek egymásba. A királyi sarj képes több ezer kilométert utazni, hogy egyetlen éjszakát kedvesével töltsön, míg színésznő párja 14 karátos nyakláncba foglaltatta szerelmüket: nevük kezdőbetűit viseli a nyakában.Trend--Közszemlére került Sharon Stone mellbimbójahttp://www.life.hu/trend/20161207-mindenki-lathatta-sharon-stone-mellbimbojat.htmlSharon Stone-ról friss fotók készültek, ám az egyiken jól látható, hogy a sztár nem viselt melltartót, hiszen megpillanthatjuk mellbimbóját is. Trend--Ruha nélkül, vizes hajjal szelfizett Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20161206-ruha-nelkul-szelfizett-jennifer-lopez.htmlMindegy, hány éves Jennifer Lopez, az énekesnő a fiatal sztárokat is leköröző, dögös szelfikkel hergeli rajongóit. Ezúttal is így tett! TrendOrigoDobó Kata dögös frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20161205-dobo-kata-uj-frizurara-valtott.htmlDobó Kata elképesztően dögös fotót posztolt a Facebook-oldalára. A színésznő teljesen megújult külsejét mutatta meg rajongóinak, akik mind elámulta tőle! Nagyon jól áll a sztárnak az új frizura. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoEsküvői ruhában mutatta meg dekoltázsát Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20161201-sarka-kata-eskuvoi-ruhaban-dekoltazst-villantott.htmlEszméletlenül szexi fotóval indított a csütörtököt Sarka Kata. Rajongói azt firtatják, miért bújt esküvői ruhába Hajdúné, de valószínűleg egy reklámfotózásról lehet szó. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.