Kulcsár Edina és párja Valentin-napi meglepetése – Fotó!

Forrás: Jakab Krisztina -
szexi fotó Valentin nap Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és párja, Csuti alig egy éve alkotnak egy párt, ám szemmel láthatóan izzik körülöttük a levegő. Ezt mostani durván szexi fotósorozatuk is bizonyítja...

Az Édes élet sztárpárja ezúttal azt is megmutatta, milyen szenvedélyes szerelem van köztük. Bár Kulcsár Edina és Csuti számtalanszor bizonyították már a nagyközönség előtt is, mennyire szeretik egymást, ennyire túlfűtött képeket még nem láthattunk róluk. Valentin-napi sorozatuk annyira pikánsra sikerült, hogy leesett az állunk.

Csuti félmeztelen felsőteste, Edina elképesztően vadító tekintete még a Valentin-ellenesek szívét is megtölti érzelmekkel.

Forró Valentin-napi hangulatban kapták lencsevégre a sztárpárt Forrás: Jakab Krisztina

Edina a Life.hu-nak elmondta, hogy

a fotózás nagyon izgalmasra sikeredett,

és sokszor el is nevették magukat, hiszen ritkán kerülnek olyan helyzetbe, hogy ennyire nyíltan kell fotós előtt vállalniuk az érzelmeiket. Izgalmukon viszont sokat segített, hogy Edina édesanyja, Jakab Krisztina készítette a fotókat. Előtte kicsit oldottabban tudták átadni magukat az érzésnek.

Szexi fotókon a sztárpár Forrás: Jakab Krisztina

"Ezt a meghitt fotósorozatot Valentin-napra készítettük Csutival. Az elején nehezen ment a közös munka, mert folyton elnevettük magunkat, de aztán belejöttünk. Nagyon ügyesen pózolt a kamerák előtt, profi volt. A képek különlegessége még, hogy anyukám volt a fotós, így igazán családi légkör volt a fotózáson" – mesélte az egykori szépségkirálynő.

Kulcsár Edina és szerelme, Csuti Forrás: Jakab Krisztina

Mi ezekkel a fotókkal kívánunk boldog Valentin-napot mindenkinek!

Botrány az Eurovíziós dalfesztivál előválogatójánhttp://www.life.hu/sztarok/20170213-eurovizios-dalfesztivalon-botrany-tort-ki.htmlBotrány tört ki a spanyol dalválogató döntőjében, ugyanis a zsűri nem a közönség által kedvelt énekest juttatta tovább... TV + Sztárok--VV Mici édesanyja elmondta véleményét a házasságkötésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170213-vv-mici-ferjhez-ment-edesanyja-elmondta-velemenyet.htmlVV Mici és Krisztián kapcsolatának nem sok jövőt jósoltak a rajongók, ám ők mindenre rácáfoltak: a hétvégén összekötötték az életüket. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa megvédte a rusnyázós műsorvezetőt, Megyeri Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-demcsak-zsuzsa-megvedte-a-rusnyazos-musorveztetot.htmlÓriási port kavart múlt héten Megyeri Csilla, az Alföld TV műsorvezetője, akinek néhány évvel ezelőtti adása kiverte a biztosítékot. TV + Sztárok--Pintér Tibor Janza Katánál töltötte az éjszakáthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-pinter-tibor-janza-katanal-toltotte-az-ejszakat.htmlPintér Tibor mostanában szinte mindennap nőügyeivel szerepel a bulvárlapok hasábjain. Ezúttal nem Ács Beatrix miatt írtak róla, hanem exfelesége, Janza Kata volt az ok... TV + Sztárok--Sváby András házassága megromlott: válik a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-svaby-andras-valik-felesegetol.htmlSváby András 10 év után az ATV-n saját műsorral tér vissza. Újra az újságok címlapján szerepel a sztár, ám ezúttal nem szakmai sikerei miatt írnak róla: válik a tévés. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFejős Éva folyamatosan aggódik újszülött kislányáérthttp://www.life.hu/sztarok/20170209-fejos-eva-ujszulott-aggodik-paramami.htmlFejős Éva közel ötvenévesen hozta világra első kislányát, a gyönyörű Lindát. A baba és mamája is tökéletes egészségnek örvendenek, már elkezdték közös életüket is saját otthonukban. A boldog hétköznapok közé azért beférkőzik némi félelem is... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.