Ez lesz Návai Anikó estélyi ruhája az Oscar-gálán

Oscar-gála Návai Anikó estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Návai Anikó megmutatta, hogy milyen csodás ruhában megy az Oscar-gálára. Lélegzetelállítóan szép estélyit terveztek a számára.

A sikeres újságíró elárulta, hogy egy Oscar-gálát végigcsinálni nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre gondolnánk. Délelőtt kezdődik, és este 11-ig tart, ezért arra is gondolni kell, hogy az öltözék megfelelő legyen erre az alkalomra, ám nemcsak küllemi szempontból, hanem a kényelem tekintetében is.

Anikónak már jól bevált praktikái vannak a komfort megteremtésére, ugyanis a földig érő estélyi ruhája alatt egy kényelmes, magas szárú csizmát fog viselni. Ezt természetesen senki nem fogja látni, de számára nagy könnyebbséget jelent, hogy nem kell alkalmi cipőt húznia.

Návai Anikó ezt az estélyi ruhát fogja viselni az Oscar-gálán Forrás: TV2

"Gyönyörű szép estélyi ruhám lesz, tényleg gyönyörű, de ezzel a csizmával, mert kibírhatatlan" - vallotta be Anikó.

A Náray Tamás által tervezett ruhában Anikó jól fogja érezni magát a sztárok között, ugyanis számára ez a gála nemcsak szórakozást, hanem sok munkát is jelent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.