Berki Krisztián injekcióval tüntette el tokáját

Forrás: Nagy Orsolya/pr -
toka szépészeti beavatkozás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián híres arról, hogy élvezi a bizarr szépészeti beavatkozásokat. A herevasalást már sosem tudja lemosni magáról, és itt az újabb őrülete: epével tüntette el a tokáját.

Berki Krisztián nagyon odafigyel a megjelenésére, mondhatni meglehetősen hiú ember. Nem hiába edz folyton, és most, hogy közeleg a világraszóló lakodalma, még inkább odafigyel arra, hogy tökéletesen nézzen ki. Lehet, hogy éppen az esküvő miatt próbált ki egy újabb bizarr szépészeti beavatkozást, amin a herevasalás után nem kéne meglepődnünk.

Berki Krisztián újabb őrült szépészeti beavatkozást próbált ki Forrás: Nagy Orsolya/pr

Európában először rajta végezték el a különös eljárást, ami a toka eltüntetését ígéri, méghozzá epesavval. "Egy epekivonatról van szó, a szer megrepeszti az áll alatti zsírszövetet, amit a szervezet a májba szállít, és ott fog lebomlani 3–4 hét alatt" - mesélt a beavatkozásról a plasztikai sebész, Berki pedig nagyon örül annak, hogy ő lehet az első.

"Királyság, hogy én lehetek az első egész Európában, aki kipróbálja a szert.

Szúnyogcsípéshez hasonlít a kezelés" - mondta a Borsnak Berki, aki Pamelát is rábeszélte egy másik szépészeti beavatkozásra. "Doki, belefér még egy kis botox Pamelának?" - kérdezte az orvostól a műsorvezető, akinek szerelme nem nagyon akart belemenni a kezelésbe, de végül beadta a derekát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.