Meztelen férfi ugrált egy esküvői fotón

esküvő esküvői fotózás troll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan módja van annak, hogy miként tegyünk emlékezetessé egy esküvői fotózást. Ám erre a verzióra senki sem számított. 

Mindenki igyekszik különlegessé tenni a maga esküvőjét. A helyszín, a dekoráció, a ruhák, és más egyéb tényezők gondos előkészítésével próbáljuk elérni, hogy a különleges nap ne csak számunkra legyen feledhetetlen, hanem a vendégek számára is.

Ám most napvilágra került egy olyan esküvői fotó, amitől mindenki szája tátva maradt. A háttér csodás, az ifjú pár szép és boldog, de a friss feleség mögött van egy fura fazon, aki valahogy nem illik bele a képbe.

A kéretlenül megjelenő kopasz férfi anyaszült meztelenül integet a nő mögül, de szerencsére hatalmas nevetés lett a dologból, senki nem vette a szívére.

Kiderült, hogy a trollkodó férfi, Robert Wallace, a násznép egyik tagja, nem pedig egy elborult idegen, aki abból űz sportot, hogy mások fotóin meztelenkedik - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.